Археолозите откриха единствена по рода си уникална мумия

0
465

Уникална мумия на жена беше открита наскоро от група археолози. Те останаха едновременно доволни и в същото време изключително изумени от находката

Уникална находка е тази мумия

Както научихме от материал, публикуван в Life24.ru под пясъците на Китай престояла хиляди години мумията на жена, която не е с монголоидни или азиатски черти, а с европейски.

Уникалната мумия е с бяла кожа и жената има вид на европейка.

В момента предстои да се направи ДНК експертиза на новооткритата мумия, както и още изследвания, за да се потвърди възрастта на въпросната мумия.

mumia
Тази мумия на жена с бяла кожа е на 1 милион години

За момента се спряга 1 милион години, но предстоящите други анализи трябва да потвърдят това твърдение или да го отхвърлят.



Защото ако се окаже, че въпросната жена, чиято мумия излезе изпод пясъците на китайската пустиня наистина е на 1 милион години, тогава откритието ще промени тотално доказателствата на учените относно произхода на човека и неговото пребиваване на планетата.

Наскоро в Тибет беше изнамерена друга революционна находка.

Става дума за надпис на стената на тибетска пещера, както и тялото на мъж, което не е мъртво – той не е мумифициран, а се намира в състояние на дълбока медитация.

Този човек ще бъде събуден. Още по-любопитният факт е, че той е българин и един ден ще се завърне по нашите земи.

Още любопитни подробности и снимки разгледайте ТУК.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.