Археолозите откриха единствена по рода си уникална мумия

0
593

Уникална мумия на жена беше открита наскоро от група археолози. Те останаха едновременно доволни и в същото време изключително изумени от находката

Уникална находка е тази мумия

Както научихме от материал, публикуван в Life24.ru под пясъците на Китай престояла хиляди години мумията на жена, която не е с монголоидни или азиатски черти, а с европейски.

Уникалната мумия е с бяла кожа и жената има вид на европейка.

В момента предстои да се направи ДНК експертиза на новооткритата мумия, както и още изследвания, за да се потвърди възрастта на въпросната мумия.

mumia
Тази мумия на жена с бяла кожа е на 1 милион години

За момента се спряга 1 милион години, но предстоящите други анализи трябва да потвърдят това твърдение или да го отхвърлят.Защото ако се окаже, че въпросната жена, чиято мумия излезе изпод пясъците на китайската пустиня наистина е на 1 милион години, тогава откритието ще промени тотално доказателствата на учените относно произхода на човека и неговото пребиваване на планетата.

Наскоро в Тибет беше изнамерена друга революционна находка.

Става дума за надпис на стената на тибетска пещера, както и тялото на мъж, което не е мъртво – той не е мумифициран, а се намира в състояние на дълбока медитация.

Този човек ще бъде събуден. Още по-любопитният факт е, че той е българин и един ден ще се завърне по нашите земи.

Още любопитни подробности и снимки разгледайте ТУК.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.