Интересни факти за кармата, които може би не знаете (II част)

0
732

Добре е да сте наясно с тях, за да си обясните някои механизми на живота

 

кармата
Добре е да сте наясно с тях, за да си обясните някои механизми на живота

След като в първата част на този материал ви разкрихме, че кармата невинаги е вашето наказание, както и че тя не е виновна за всички ситуации, в които попадате през живота си, е време да ви разкрием и останалите интересни факти.

Ето ги и тях:

Факт №5
Бихте могли да поправите кармата си или да съберете лоша такава дори и докато сънувате
Още от самото начало, човечеството отдава огромно значение на сънищата. Това не е никак случайно, а според специалисти се дължи на факта, че поради различни психологически и духовни причини, именно сънищата се превръщат в наши водачи в живота.

Поради тази причина не са никак малко хората, които си водят дневник на сънищата и правят опити да ги разчетат. За някои сънят е състояние, също толкова реално, колкото и будното.



Факт №6
Поправете кармата си с мисли
Опитайте се да избавите мислите си от гнева, страха и завистта като ги трансформирате в любов, разбиране и състрадание. Тогава несъмнено ще можете да се радвате на добра карма не забравяйте, че мислите са проводник на действията и реакциите ви.

Ако си мислите, че няма да ви е никак лесно да ги изцерите, изграждайки положителна нагласа, не грешите. За целта обаче е нужно болезнените спомени за зараснат от корена към върха. В противен случай раните лесно могат да се отворят отново, при това без предупреждение.

Не я приемайте като тежест

Факт №7
Личностите, които са духовно развити не трупат лоша карма
Достигайки достатъчно високо ниво на познание, Вселената няма да позволи на висшето ви аз да трупа лоша карма. Всеки от изборите, заслужаващ червен картон, получава незабавен отговор, който позволява на висшето аз да се поправи.

По този начин то ще научи уроците си, докато не поправи кармата си. Именно нивото на познание е разликата между хората, на които са им нужни няколко живота, за да поправят кармата си, а други правят това само за миг.

Факт №8
Не е изключено да сключите брак с човек, който е бил ваш враг в предишен живот
Съгласно законите на кармата, не може да бъдете привлечени от личност, чиято карма не е свързана по някакъв начин с вашата.
Съществуват хора, по чието присъствие усещате, че сте натрупали много положителна карма заедно в предишните ви прераждания.

С други пък сте имали непостоянни и доста бурни отношения или пък връзката ви е била истински ад. В случай, че взаимоотношенията ви доста ви объркват, не е изключено да сте били врагове в някой от предишните си животи.

Имайте предвид, че понякога игрите за надмощие във връзката може да са поправка на кармата, пише manager.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.