Д-р Стоилов разкрива каква е мисията на българите

0
953

Д-р Румен Стоилов гостува в „Дневниците на уфолога“ по Тв СКАТ. Заедно с автора и водещ на предаването проф. Стамен Стаменов разкриват мисията на българите

Д-р Стоилов за мисията на българите

По българските земи се раждат както много чисти и духовни хора, така също и много негативни същества. Сблъсъкът между най-доброто и най-лошото е важен. Нашата задача е да не позволим на лошото да се развива.

В йерархията на мирозданието има подреденост. Когато ние не вършим онова, за което сме се родили тук, има санкции.

Например. Още през 1-ви век живеещите по нашите земи траки приемат християнството. Тук по нашите земи са проповядвали Христови ученици и апостоли.

До идването на власт на цар Борис Първи, християнството по българските земи е било истинско, както е повелявал Христос.



Цар Борис Първи налага друг вид християнство и преиначава същността на Христос. Затова като санкция е наложено византийското робство.

Втората санкция е турското робство. Трета санкция няма да има, твърди д-р Стоилов. Ние сме длъжни да осъзнаем своята мисия и да я вършим.

България и българите няма да ги има ако те не осъзнаят какво трябва да правят. Родените на българска земя идваме от Атлантида. Още там сме били подготвени за цикличността на човешката еволюция.

В земята на България са заровени много ценни предмети. Не само злато и произведения на изкуството. Има много важна земна и извънземна апаратура.

Д-р Стоилов обръща внимание на следния факт. Ние живеем на Рая на Земята. Но този Рай има нужда от пазене и почистване. А тук се наблюдава процес на унищожение и на разруха. Безжалостно изсичане на горите. Съсипване на черноморския бряг.

Свети апостол Павел и Свети апостол Андрей лично са проповядвали християнството у нас. Свети ап. Павел в Пловдив. Един от най-известните му ученици  е Свети ап. Ерм. Той оставя 3 свои църковни произведения, които съществуват и днес.

Свети ап. Андрей е обикалял по крайбрежието на Черно море. Стигнал чак до полуостров Крим.

Уникалните колони на Побитите камъни. Според д-р Стоилов те синхронизират с гърлената чакра. Тези колони са подредени по определен начин. Живи са и вибрират. Техните вибрации резонират с хромозомите в човешкото тяло. Тези камъни настройват нашата генетика да е съзвучна с тяхната енергетика.

Първата чакра е Мадара. Втората гърлена чакра са Побитите камъни. Сърцето на България (третата чакра) е Варна. Бургас е слънчевият сплит – четвърта чакра. Созопол е харачакрата – два пръста под пъпа.

Избягалите от Троя са се спасили на днешните земи на Рим. Те са първите негови жители, наречени етруски.

Още непознати и изключително интересни факти ще научите от видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.