Тези признаци издават, че мъжът ви ви изневерява (II част)

0
463

Не ги пренебрегвайте, за да не съжалявате на по-късен етап

 

изневерява
Не ги пренебрегвайте, за да не съжалявате на по-късен етап

В първата част на този материал ви запознахме с някои от признаците, издаващи, че мъжът ви ви изневерява.

В следващите редове ще ви разкрием и останалите признаци, по които можете да познаете, че вашият мъж ви изневерява.

Ето ги и тях:

Разговори и смс-и с „майка му“ или „приятел“ в 2 сутринта
Наистина ли вярвате, че говори толкова често с майка си и то по нощите? Е, ако досега сте живели с тази заблуда, имаме лоша новина за вас. Крайно време е да свалите розовите си очила. В 99% от случаите става въпрос за разговори или смс-и с любовницата. Ако забележите, че мъжът ви редовно си комуникира с някого и то в необичайно време, както и че не оставя телефона си без надзор, то това означава, че крие нещо от вас.



Често ли чувате „много съм зает“?
Повярвайте, дори най-натовареният и успешен мъж ще намери време за жена си, стига да има желание за това, разбира се. Когато няма желание за нещо, човек намира хиляди оправдания, за да не го свърши. Същото това правило важи и за семейните отношения.

Ако вашият мъж често пъти си намира оправдание, за да не прекарва времето си с вас, то трябва да знаете, че причината е, че просто не желае. Да, факт е, това е доста тъжно и обидно. Затова се замислете дали си струва да стоите в такива отношения. Всяка интелигентна и държаща на себе си жена, не би го допуснала.

Не си затваряйте очите пред очевидните факти

Често ли ви казва „Скъпа, уморен съм!“?
Ако често чувате от мъжа до вас, че е уморен, а не прави нищо по-различно отпреди, то със сигурност ви изневерява. Разбира се, че ще е уморен като тъче на два стана… Факт е, че интимната близост действа доста отпускащо и разтоварващо на всеки мъж. Ако той вече не е готов за приключения в леглото, няма съмнения, че се изявява на друг терен.

За да сте сигурни дали наистина ви изневерява, можете да си направите един много лесен експеримент. Резултатът от него ще ви даде категоричен отговор на въпроса. Направете романтична вечеря като запалите свещи, както традицията повелява. Разбира се не пропускайте и да си облечете секси бельо. Посрещнете го по този начин след работа.

Ако имате до себе си любящ и лоялен съпруг, ще е изключително щастлив от изненадата. Дори няма никакво съмнение, че ще ви възнагради с изключително бурна нощ.
В случай, че е тръгнал по кривия път обаче, не се надявайте на нищо добро. Предателят винаги ще си намери извинение. След като се нахрани, той ще се оттегли в стаята и просто ще заспи, защото трудно се балансира между две жени, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.