Август ще донесе големи промени за тези зодии

0
2008

Проверете дали вие сте сред късметлиите

 

зодии
Проверете дали вие сте сред късметлиите

Известният астролог Павел Глоба прогнозира, че месец август ще донесе големи промени за тези зодии.

Несъмнено всеки иска животът му да е изпълнен с приятни събития и големи приключения. В нередки случаи обаче се случва да затънем в блатото на рутината, а излизането от там да ни се струва почти невъзможно.

Е, месец август ще донесе сериозни промени за някои зодии. Той ще сложи началото на жадуваната промяна. Не се страхувайте да напуснете удобството и уюта. Небесните тела ще ви помогнат да излезете от черупката си и ще започнат да ви се случват хубави неща.

Ето кои зодии са щастливците, на които месец август ще донесе жадуваната промяна:



Рак
Вие сте затънали до уши в блатото на рутината. От много време искате да ви се случи нещо ново, но и самите вие не сте наясно какво точно да е то. През август месец най-накрая ще откриете отговора на този въпрос.

Ще направите известни промени на работното място, а може да смените и жилището си. Това ще ви донесе много радост и положителни емоции. Ще имате възможността да се съсредоточите върху онова, което обичате да правите. Именно това е ключът към вашия успех.

Без значение дали искате или не, промяната ще се случи

Съветът на Павел Глоба е да не разкривате пред никого най-съкровените си желания. Не говорете за тях дори и пред най-близките си хора, защото колкото и да не ви се вярва, дори и те ви завиждат. Това несъмнено може да доведе до доста негативи.

Везни
Вие сте следващата от общо трите щастливи зодии през август. Факт е, че сте доста егоистична натура и се интересувате само и единствено от собствения си комфорт. Звездите обаче ще ви тласнат към личностно израстване и промени. Ще ви накарат да промените гледната си точка по отношение на ценностите и нагласите към света. И всичко това ще се случи внезапно.

Ще започнете да правите повече компромиси, да проявявате грижа и дори нежност. Естествено промените ще ви донесат положителни емоции. Ако имате половинка, най-накрая ще съдействате за хармонията във връзката ви. В случай, че все още нямате партньор, не губете кураж, ще го откриете в най-скоро време.

Водолей
Вие също сте затънали в рутината – отивате на работа, срещате се с едни и същи хора, храните се с една и съща храна. Реално погледнато не чувствате абсолютно никакво удовлетворение от ежедневието ви.

Истината е, че вие се страхувате дори от идеята за някаква промяна. Звездите обаче са на друго мнение и през месец август ще ви поднесат такава, без значение дали искате или не. Накрая на месец август се задава огромна промяна за вас. Не е изключено тя да е свързана с работното ви място или пък смяна на дома. Важното е, че ще преоткриете себе си и ще се промените към по-добро. Задава се наистина нещо прекрасно, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.