Шеф Манчев е на седмото небе: Стана баща отново

0
753

Известният топ кулинар у нас шеф Манчев гушна бебе номер 3. Двамата с неговата половинка Цветомила станаха родители за първи път

Шеф Манчев вече е баща на двама сина и на една дъщеря

Бебокът е момченце и го нарекоха Александър.

Лично шеф Манчев се похвали във ФБ.

Иван Манчев и Цветомила благодарят на д-р Максим Яков и неговия екип от варненския „Майчин дом“ и на лекуващия лекар д-р Стратиева от софийската Първа АГ Болница „Св. София“.

Благодарение на техния професионализъм и всеотдайност раждането е минало без проблеми. Майката и малкият Алекс се чувстват прекрасно.



Шеф Менчев има две деца от първата си съпруга Марина. Синът Христо е на 17 години, а дъщерята Виктория е на 13.

Преди дни шеф Манчев и Марина били забелязани от папараците на „Уикенд“. Те вървели заедно. После седнали в автомобила на Иван Манчев и потеглили.

Въпреки слуховете, че разводът на сем. Манчеви ще бъде драматичен, той се оказа доста цивилизован. Шеф Манчев оставил голямото семейно жилище на бившата си съпруга и на децата. Марина и занапред ще бъде негов съдружник в столичния ресторант.

Тяхната любов пламнала в столичния Японски ресторант. Тогава младият Иван Манчев бил готвач, а красивата Марина – администратор.

Самоличността на Цветомила все още е покрита в тайнственост. Никой не знае с точност къде и как са се запознали и с какво се занимава. Даже шеф Манчев криеше връзката си с по-младата жена. И едва сега, след раждането на малкия Александър разкри тази подробност.

Приближени на двойката казват, че Цветомила станала част от компанията на Иван Манчев. Тя започнала да го придружава по време на неговите многобройни пътувания у нас и по света. През месец май били в Гърция за кратка почивка.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.