Николай Бареков: Жената е по-важна от мъжа, но я превърнаха в кокошка!

0
494

Николай Бареков не крие антипатията си към ГЕРБ. През последните години той беше евродепутат в Брюксел, но не спираше да хули по управляващата у нас партия.

„Смятам, че жените са по-важни и по-мъдри от 99% от мъжете. Обратното на сексист съм, без да съм профеминист.

Николай Бареков
Николай Бареков с анализ за жените в политиката

Искам да отбележа факта, че ГЕРБ и производните му се гаврят с българската жена, превръщайки я зорлем в калинка или още по-тъжно в кокошка. Ето примери от последните години как назначенията на ГЕРБ и слугите им в държавните органи и регулатори, та до най-висшите политически постове – опорочиха и превърнаха нарочно във фарс влизането на жените по върховете в политиката:

Първата калинка Калина в ДФЗемеделие с фалшивата диплома, стана първопроходец и дари с прозвище следовничките си, Карина от КФН, при която 200 хиляди българи изгоряха със застраховките ГО. Каките от СЕМ, които никой не е чувал в медиите, а едната е бивша телефонистка и аграрник с тройка и съмнителна диплома за бакалавър от Враца. Цвета Караянчева – шефът на Парламента, която мисли, че Пекин е столица на Виетнам!

Гинка Върбанова, която за стотни да си подари ЧЕЗ, Румяна Бъчварова, секретарката на Бойко, която стана МВР министър, вече и посланик в Израел! Повечето ни посланици от “кариерата” са бивши служителки в пресцентъра на Външно от времето на НДСВ.



Счетоводителката Теменужка – министър на енергетиката, НЕК, БЕХ и АЕЦ. Някакви каки са шефки на Търговския регистър и НАП. Знаете ли как се казват? Може и да не сте ги чували, ама системите с нашите имена и данни се сринаха и вече ги чете ИДИЛ… “Двете каки” от записите, едната беше шеф на Софийския градски съд. Лили

Павлова – министър на Европа, Цецка – президент и Мария Габриел -еврокомисар са черешката на кафявата торта “Гараш” с калинки.

НФСБ назначи някоя си Марияна Николова, бивша секретарка, за вицепремиер на Борисов. Султанка от ВМРО е заместник -министър и охранява НС едновременно с “бащата на внуците си”.

Помните ли Румяна Желева, която не знаеше на кой континент са разположени Армения и Грузия. ГЕРБ пробваха да я направят върховен преговарящ и зам.- шеф на Еврокомисията при Барозу.

Въобще при ГЕРБ -Жени липсата на географски познания е нещо като запазена марка, благодарение на кадровия печат на Цв Цв. Имам чувството, че през последните десет години някой яко се гаври с българската жена.

Има стотици хиляди достойни за ръководни постове образовани български жени, а на върха попадат не-случайни, необразовани, глуповати, нелепи калинки. Може би защото са послушни и зависими, може би защото са нечии любовници, съпруги или дъщери, а може би се гаврят с нас и с достойнството на българката. Просто на някой всичко вече му е позволено.

Дори гаврата с жените в ерата на #Metoo. Разбира се, може би е чисто случайно, защото по същото време ГЕРБ назначи и издигна по върховете много по-голямо количество мъже откровени идиоти и слагачи с живописни прякори от рода на Мозъка, Мамин Ваньо, Барниръбъла, Суджука, Пицата, Баничката и т.н.“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.