БГ ясновидка дава съвети за здраве, късмет, успехи и против негативна енергия

0
1561

Всеки човек е в състояние да получи здраве, късмет и успехи. Това твърди младата ясновидка Латина

Ясновидката Латина

В България е изключително лесно. Защото у нас има много силно енергийни места. Има храмове с чудотворни икони и с мощна енергия в тях.

Перперикон, Варна, Рупите, 7-те рилски езера и Родопите са особено силни.

В София в центъра на столицата се намира Руската църква на Свети Николай. В криптата се намират мощите на Свети Серафим Соболев и софийски чудотворец.

Свети Серафим е известен, че помага на вярващите, след като те са му написали бележки. В църквата има листове хартия и химикалки. Всеки отива, моли се на Свети Серафим, пише своите молби и оставя бележките в специална кутия. Съвсем скоро разбирате, че Свети Серафим е извършил чудесата.



В Бистрица се намира манастирът „Света Анна“. Той е кръстен на майката на Пресвета Богородица.

Света Анна помага на бездетните жени да забременеят. Жените отиват и носят бебешки дрехи, хавлиена кърпа, бутилка олио и пари. Даровете трябва да бъдат оставени с искрено желание. Молят се на иконата и палят свещи. Скоро след това жените разбират, че са заченали.

В Обрадовския манастир „Свети Мина“ в София има чудотворна икона на Свети Фанурий. Свети Фанурий помага за намиране на партньор в живота с цел създаване на трайно семейство. Който има нужда от помощ от Свети Фанурий трябва да занесе цял хляб или погача, заедно с бутилка вино. След като чудото се случи и вярващите сключат брак, те се връщат в манастира, за да благодарят и да оставят своето сватбено венче.

От негативна енергия има няколко начина за избавяне, твърди ясновидката. Единият е като се запали свещ в дома. Вторият е като се прикади с тамян. Друг начин е да се прескача огън. Ако човек мине пеш по мост над река, водата също изтегля негативната енергия и помага да се възстанови изгубеният баланс.

Сънищата са много важни за всеки човек. За всеки човек отделните символи имат различно значение. Ясновидката съветва да записвате своите сънища. Не се доверявайте сляпо на съновниците. Наблюдавайте какво ви се случва – добро или лошо, след като сте сънували определени картини.

За някои хора червеният цвят е на хубаво, но не при всички е така. Всеки сам трябва да открие какво иска да му подскаже неговото подсъзнание.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.