Монах изобрети машина на времето (+видео)

1
1067

Учените са правили безброй много опити да създадат машина на времето. Но до сега такова изобретение не са успели да реализират. А един монах го направи

Уникалната машина на времето, известна още като хроновизьор, е изобретена от монах във Ватикана.

hronovisor
Монах от Ватикана изобретил машина на времето

Той получил помощ и от един учен.

Монахът Алфредо Ернети и Биърд Сполдинг – учен и сътрудник на секретните служби успели с помощта на машината на времето да се върнат назад във времето. Те присъствали на постановка на древната трагедия “Тиест”, която според историческите източници се е състояла през 169 г. пр. Хр. И след това е изгубена. Днес никой не знае как е звучала.

Следващият успешен опит с машината на времето на Алфредо Ернети и Биърд Сполдинг била проповед на Иисус Христос пред неговите ученици, писаха в bradva.bg.



Алфредо Ернети твърдял, че присъствал на разпъването на Иисус Христос на Кръста.

Други амбиции на изобретателя на машината на времето били да възстанови древни грегориански песнопения.

Способността на въпросната машина на времето да бъдат уловени събития от миналото е свързана с факта, че в природата и в околната среда може да се запази енергия от звуци и образи.

Затова изобретената машина на времето успява да улови и да възстанови тези енергии и звуци до получаването на картина с помощта на Акашовите записи.

През 1996 г. монахът Алфредо Ернети е намерен мъртъв в неговата килия във Ватикана.

При опит да бъде потулен този случай, приближени на монаха казват, че той е ликвидиран, заради хроновизьора – уникалната машина на времето, с която е можел да разкрие някои дълбоко пазени тайни от Ватикана.

Без да знае, че  римокатолическият монах Алфредо Ернетти е изобретил машина на времето, през 1992 г.  руският  физик Хенрих Силанов направил снимки от невидимия свят с помощта на обектив от стар фотоапарат.

 

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Същественото се пропуска. Както и неправилно зададените въпроси.
    Въпросът не е дали е умрял на кръста. Като медик мога да заявя , че ако в писанията е описано, че е прободен с копие в гърдите и е потекло вода и кръв това значи, че Иисус всъщност умира от плеврална ефузия, (задушаване) и преса на белите дробове от положението му на кръста, където е било неистово усилие да си поема въздух. Но съдейки, че римляните по това време не са разпвали на кръст и няма нито един исторически документ, който да го посочва изключваме хроновизъорът да вижда и потвърждава удобните за църквата лъжи.
    Най-важният от всички въпросите е възкресението, защото христиняската вяра по целия свят се крепи само на него. А и възркесението не е това, което хората си мислят и наличието или отсъствието на тяло не променя факта, че говорим за енергия и виобрация на съзнанието…което така или иначе е константно и не умира с тялото.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.