Стотици се простиха с Буги Барабата днес: Фенове и приятели го изпратиха като истинска легенда

0
680

Рокери и рокаджии, музиканти и дори служители на полицията се събраха днес, за да си вземат „Сбогом!“ с Буги Барабата

Фенове и приятели изпратиха днес Буги Барабата с бира, с аплодисменти и с песни Сн: БГНЕС

Както повелява рокаджийската традиция, опечалените си бяха донесли бира. Да пият за своя приятел и да гасят мъката с любимата напитка.

Храм „Възкресение Лазарово“ при гробищния парк на „Бакърена фабрика“ се оказа тесен да побере всички фенове и приятели на Буги Барабата.

Мощни мотори бяха паркирани наоколо. Самият Буги беше не само рокаджия, но и рокер до дъното на душата си. Той си имаше любим мотор и с него беше пропътувал хиляди километри.

Опелото извърши свещеникът от храма. Феновете и приятелите изпратиха Буги Барабата с бурни аплодисмента. Така както го бяха аплодирали стотици пъти на концерти из цялата страна.



А Васко Кръпката и компания си бяха взели китарите.  И въпреки мъката,  изпратиха Буги Барабата с песен като истинска легенда.

Двамата музиканти създадоха хита „Няма бира“, който продължава да звучи актуално и днес.

Буги Барабата беше жизнерадостен човек. Той обичаше живота, музиката, рока и ненавиждаше чалгата. Водеше борба против нея с хитовете, които направи през годините.

Беше динамичен човек. Обожаваше да пътува и да контактува с хората. Беше талантлив, но в същото време изключително скромен. Навсякъде намираше свои съмишленици, които бързо ставаха негови приятели.

Такъв ще остане в спомените на много българи.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.