МВР издирва двамата мъже за тежко криминално престъпление

0
501

МВР пусна запис от охранителната камера, на която възможно най-ясно се виждат двамата престъпници, извършители на тежкото криминално престъпление

Тези двама мъже извършиха тежко криминално престъпление

Двамата мъже влезли миналия петък в заложна къща в Бургас.

Поискали да разгледат златните накити. Служителката им показала бижутата,  с които разполага в момента. Единият започнал да проявява интерес към друго бижу. 30-годишната жена се обърнала да го извади от витрината и в този момент се случило нещо ужасно.

Двамата престъпници нападнали продавачката и я завързали със свински опашки. След като се уверили, че ръцете и краката й са здраво вързани, те откраднали наличното злато. Става дума за 300 грама под формата на различни украшения. Вижда се как професионално с ръкавици прибират накитите от витрината.

След това си тръгнали най-спокойно от заложната къща, съобщиха по Нова ТВ.



Собствениците на заложната къща и служителите от МВР се обръщат с апел към гражданите. Ако разполагате с някаква информация за лицата, уведомете полицията. Можете да се обадите на тел. 112 или да оставите съобщение в най-близкото поделение на МВР.

Анонимността ви е гарантирана.

Може двамата престъпници да са от Бургас, но може да се преминаващи през морския град. Затова е възможно да сте ги забелязали в друга част от страната. Този факт не бива да ви смущава.

Информацията, с която разполагате може да ви се струва оскъдна, но за разследващите може да се окаже важна следа в намиране на бандитите.

Как протича самия обир можете да видите на видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.