Николай Бареков не вижда надежда за България!

0
347

Николай Бареков изригна срещу политическия живот в България. Някогашният журналист не пести думи, когато трябва да критикува своите политически опоненти.

„На вниманието на президента Радев по повод финансирането на партиите от частния сектор! Частният сектор в България отдавна е овладян от две големи партии и една малка (ДБ). Големите си ги знаете всички.

Николай Бареков
Николай Бареков не вижда надежда за България

Тези партии са овладели медиите без изключение (големи и малки) плюс цялото държавно войнство, службите и съдебната система. ГЕРБ, ДПС и Психодесните са единствените, които имат ресурсите и медиите да правят “политика”.

Ако си тяхна подлога безобиден като т.н Патреоти, най -вече ВМРО и Магарешки, ще те пуснат в играта и ще лаеш по блоковете ежедневно (като пуделите Джамбазки, Майчето), ако ли не ще бъдеш изхвърлен на бунището или направо – бой и белезници.

Държавата е тотално овладяна и напълно унищожена като държава. Наричайте я вече Пунта Мара държава. Вече е бантустан в чист африкански вид.



Дори баджак журналистите от телевизиите БТВ, Нова и държавната БНТ плюс някои други казионни телевизийки се държат и възприемат (смехотворно!) като държавни сановници. Те не коментират и не разследват корупцията и безобразията на всички нива в държавата, а “следели събитията”.

Баджак журналистите следят дребнотемията и облайват нарочените мишки. Така твърди в ефир и една наскоро преквалифицирана в “новинарка” синоптичка. А един истински новинар от БТВ не издържал и станал ….синоптик.

Положението, драги съграждани, е трагично. Не се баламосвайте с някакъв конституционен съд или някакво вето. Мачът приключи някъде около 2013-2014 година. Който спал- спал, останалите ….ще го отнесат със заспалите.

А ”опозиционната” БСП е напълно деморализирана и морално унищожена. Корнелия Нинова е кукла на конци на същото статукво и я развяват като прани розови гащи барабар с кафевите петни на простора.

Казвам това не от отчаяние, а защото ми писна от прости, заслепени, наивни или направо селски мошеници в политиката.“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.