Слава на Свети Иван Рилски! Извърши чудо със 7-годишно дете

0
425

Цялото семейство участвало във възпоменателния поход, посветен на Свети Иван Рилски. Неочаквано чудото се случило с малкото дете

Свети Иван Рилски накара 7-годишно дете да проговори – едно невероятно чудо

Походът е посветен на 550 години от пренасяне на чудотворните мощи на Свети Иван Рилски от Велико Търново в Рилския манастир.

Походът започна на 30 юни и приключва на 31 юли 2019 г.

В катедралния храм „Рождество Богородично“ беше отслужен молебен от Негово Високопреосвещенство Великотърновски митрополит Григорий. Владиката благослови участниците в духовния поход. Там беше и кметът на историческата и духовна столица на България инж. Даниел Панов.

След това участниците минаха през крепостта Царевец и излязоха долу в Асеновата махала в църквата, носеща името на духовния покровител на България.  Вярващите се отправиха на дълъг път.



Третия етап по пътя на мощите премина по маршрут  Луковит през Враца към Черепиш.

С останалите вярващи се движили бабата, майката, бащата и 7-годишното момиченце. Детето страдало от някакъв емоционален проблем. Имало блокаж и не искало да говори. Не било нямо. Чувало добре. Правилно разбирало какво му говорят останалите. Познава буквите и числата. Може да пише. Вкъщи му правят диктовки. Но не говори. Цялото семейство много се тревожело какво ще се случи с детето един ден.

И така по време на прехода изведнъж, съвсем неочаквано момичето се обърнало към майка си и поискало вода.

Всички участници в похода спрели. Това чудо не може да бъде забравено!

Поклоническият поход приключва в Рилския манастир. Вярващите, които са участвали в похода трябва да познават и заветите на Свети Иван Рилски.

Едни от най-важните са следните. Човек не трябва да има идоли. И когато прави добро, то трябва да бъде искрено, от сърце и в името на Бога.

Мощите на Свети Иван Рилски са чудотворни и от 550 години почиват в църквата на Рилския манастир. Много хора са получили изцерение, след като са им се поклонили. Други са успели да разрешат своите проблеми.

Винаги, когато имате възможност, ходете на посещение в Рилския манастир, за да търсите съдействие от Свети Иван Рилски и за да благодарите за помощта.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.