Месечен хороскоп за август 2019 – Овен

0
459

Колкото и да ви е неприятно, ще бъдете изправени пред сериозни семейни спорове

 

месечен хороскоп
Колкото и да ви е неприятно, ще бъдете изправени пред сериозни семейни спорове

Ако искате да научите какви изненади ви е приготвил месец август, можете да го направите от точния месечен хороскоп.

В следващите редове ще ви разкрием какво вещае августовският месечен хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци.

Ето какво ви очаква според августовския месечен хороскоп:

Според астролозите краят на лятото се очертава доста труден за представителите на огнената зодия Овен. Ще ви се наложи не само да довършите задачите, които започнахте преди няколко месеца, а и да се справите с финансовите проблеми. Не е изключено да ви се наложи да си потърсите и допълнителна работа, за да съберете нужните финансови средства за децата за началото на учебната година. При все, че месец август е отпускарски, едва ли ще имате време за почивка.



Времето ви ще е заето основно с трудова дейност и решаването на семейните проблеми ще остане на заден план. Необвързаните от вас ще имат леки увлечения и ще преживеят мимолетни романи. В края на месеца ще се озовете в центъра на вниманието. По всяка вероятност това ще е в резултат на промяната на имиджа, на която ще се решите спонтанно.

Огромната ви заетост може да доведе до сериозни семейни спорове

Любов и семейство
Не е изключено да бъдете изправени пред сериозни семейни спорове. Те ще бъдат породени основно от невъзможността ви да обърнете повече внимание на семейството си заради огромната си заетост. Въпреки всичко вие ще сте толкова натоварени със задачи, че изобщо няма да ви е до изясняване на взаимоотношенията. За да избегнете до известна степен този проблем, изпратете семейството си на почивка. Докато сте сами, вие пък ще можете да решите сериозните финансови проблеми.

Онези от вас, които все още нямат сериозна връзка, ще останат доволни от случайните срещи и запознанства с противоположния пол. Въпреки това няма да сте готови за нещо сериозно, тъй като всичките ви усилия са насочени към запазването на лидерската позиция на работното ви място.

Кариера и финанси
Периодът е подходящ за укрепването на авторитета ви пред колегите. Работете усилено, но не бъдете високомерни. Стойте далеч от корпоративните клюки и интриги. Ако участвате в мащабните проекти на компанията, би било добре да проявите повече ентусиазъм. По този начин ще успеете да постигнете много по-бързо това към което се стремите от доста време.

Най-накрая ще успеете да се справите с погасяването на дълговете ви, да купите ценна вещ или да зарадвате любимите си хора с подарък. Въздържайте се от нови бизнес начинания. Периодът е подходящ за завършването на всички дългогодишни дела и подготовката за бъдещите ви успехи, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.