Месечен хороскоп за август 2019 – Телец

0
505

Бъдете особено внимателни с думите и емоциите си

 

месечен хороскоп
Бъдете особено внимателни с думите и емоциите си

Августовският месечен хороскоп вещае, че представителите на зодия Телец ще успеят да се справят с всяка ситуация, при това ще са доста уверени.

При все, че месецът е отпускарски, вие най-вероятно ще използвате отпуската си, за да освежите дома си. Ако ще сменяте тапетите или ще пребоядисвате, заложете на ярките акценти и подредете мебелите си по различен начин. Внесете необичайни декоративни елементи към дизайна на дома ви.

Според точния месечен хороскоп, през август ви очакват много интересни събития и срещи в личен план. Голяма част от новите ви запознанства, ще са ви от огромна полза.

Любов и семейство
Ще се опитате да създадете безопасна и комфортна среда в дома си. Вие сте от онези хора, които не само уважават, а и бранят семейните ценности със зъби и нокти. Ако сте отлагали дълго време сериозен разговор с партньора, сега е време да го проведете. Опитайте се да не изразявате твърде бурно чувствата си, тъй като в противен случай близките ви ще сметнат, че търсите конфликт.



Бъдете много внимателни с думите си

Не забравяйте, че често пъти случайно изпусната и невинна на пръв поглед дума, променя много. В същото време не забравяйте, че изненадващ комплимент или добра шега винаги могат да обърнат ситуацията във ваша полза.
Направете всичко по силите си вашите близки да получат само положителни емоции от присъствието ви.

При все, че по принцип гледате доста трезво и практично на живота, все пак няма да е лошо да се опитате да внесете доза романтика в отношенията с партньора ви. Посетете интересни места или пък се отдайте изцяло на чувствата си, без притеснения.

Онези от вас, които все още не са обвързани, ще насочат вниманието си към човек, когото познават отдавна. В това няма нищо странно, имайки предвид, че приятелството може да е прехода към голямата любов. Не изпускайте шанса си!

Кариера и финанси
Работете неуморно и фокусирано, без да пренебрегвате дребните детайли. Опитайте се да ограничите емоциите си, за да не ви въведат в конфликт. Ако позволите да ви ядосат, ще изгубите. Опитайте се да запазите хладнокръвие, за да получите това, което искате. Винаги проверявайте свършената работа. Не е изключено да откриете грешка, която ще можете да отстраните навреме.

Въпреки нестабилното ви финансово състояние през август, все пак ще имате стимул да работите усърдно. Освен това ще имате и достатъчно сили, за да изпълните най-важните задачи. Крайно време е да се научите да спестявате, губили сте достатъчно много трудно спечелени пари за ненужни неща, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.