Месечен хороскоп за август 2019 – Близнаци

0
288

Въздържайте се от спекулативни сделки

 

месечен хороскоп
Въздържайте се от спекулативни сделки

Вашият августовски месечен хороскоп сочи, че през този период ще сте привлечени от възможностите за промяна.

Въпреки това не приемайте твърде насериозно обещанията, които ви дават. Драстичните промени няма да са добри за всички представители на зодия Близнаци. Най-добре би било да се вслушате в гласа на разума, интуицията ви и съветите на вашите близки.

Августовският месечен хороскоп сочи, че месецът ще ви донесе много топли срещи с близки и приятели. Не позволявайте да ви превземе чувството на еуфория или пък на меланхолия. Докато сте в компанията на близки хора много от вас ще се замислят за възвръщането на предишните отношения. Не е изключено да подновите отношенията си с бивш любим, което ще окаже благотворно влияние върху финансовото ви състояние.

Любов и семейство
Според точния месечен хороскоп през първата половина на месеца положението в семейството ви ще е спокойно. За съжаление обаче далеч не важи същото и за втората половина от август – тогава ситуацията в семейството ще е доста неспокойна. Задават се различни неприятности, многобройни разходи и решаване на битови проблеми. Всичко това ще се стовари на плещите ви и ще ви свари неподготвени.



Опитайте се да сте малко по-спокойни

Не е изключено всички тези неприятности да доведат до нервно напрежение, което на по-късен етап да прерасне в срив. Не си го изкарвайте на близките ви. Ако искате да избегнете сериозен конфликт в семейството, е време да се научите да се контролирате. В края на месеца семейните ви отношения ще започнат да се подобряват.

За необвързаните от вас се задава много интересна романтична среща. Може това да е краткотраен, но пък за сметка на това изключително страстен роман. Не е изключено и да прерасне в сериозен съюз. В никакъв случай обаче няма да се чувствате отегчени. Чувството ви на влюбеност ще допринесе за душевния ви комфорт и ще сте неуморни на работното си място.

Кариера и финанси
Според вашия месечен хороскоп, периодът е изключително благоприятен за реализиране на плановете ви. Не си губете времето с тривиални разговори и срещи.
Посветете месеца на дългосрочното планиране. В случай, че вече сте изградили план, действайте.

Замислете се за ефективността на методите ви – не е изключено да губите изключително много енергия напразно, поради което и резултатите от свършената работа са по-ниски. Възможно е да поемате и твърде много отговорности. Така останалите приемат всичко, което вършите за даденост.

Опитайте се да откриете по-ефективни технологии, които да вкарате в употреба. Използвайте по-ефективно времето си. Във финансов план се въздържайте от спекулативни сделки, тъй като те няма да доведат до нищо добро, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.