Месечен хороскоп за август 2019 – Лъв

0
629

Стойте далеч от проблеми и конфликтни ситуации

 

месечен хороскоп
Стойте далеч от проблеми и конфликтни ситуации

Августовският месечен хороскоп сочи, че за представителите на огнената зодия Лъв, месец август ще е най-продуктивният от второто полугодие.

Очакват ви много приятни и продуктивни срещи. В работен план не се очертават извънредни ситуации. Това, което трябва да направите е да продължите да вършите съвестно работата си и да избягвате конфликтни ситуации с колегите.

В личен план е добре да анализирате поведението си. Престанете да бъдете егоцентрични и високомерни. Това само води до допълнително влошаване на семейните ви отношения. В края на месец август ще промените изцяло имиджа си и тази промяна ще ви донесе огромна полза.

Любов и семейство
Най-накрая ще успеете да решите всички възможни работни дела и да се отпуснете спокойно. Ако имате възможност, стегнете куфарите и заминете някъде на почивка. Най-малко си осигурете нужния отдих в домашни условия. С изненада ще откриете, че дори децата ви вече са пораснали достатъчно и могат да ви оставят да отдъхнете спокойно.



Партньорът ви също ще спре да ви тормози за дреболии. Наспете се добре, организирайте си срещи с приятели, правете това, което ще ви помогне да разтоварите.

Забравете за глупавите условности и спрете да прикривате чувствата си

Необвързаните представители на зодията ще имат възможност да срещнат половинката си само, ако забравят за глупавите условности и престанат да прикриват чувствата си. Оставете сърцето да продиктува действията ви, без да се страхувате, че ще изглеждате смешни. Със сигурност през този месец ще срещнете доста интересен човек, в когото ще се влюбите от пръв поглед. Не се съпротивлявайте на това, което се случва и не се опитвайте да възпирате все по-нарастващите емоции.

Кариера и финанси
Августовският месечен хороскоп сочи, че периодът не е подходящ да защитавате принципите си на работното ви място. Най-добре е да запазите неутралитет. Вършете си съвестно работата и не се хвърляйте да помагате на колегите си.

Не е изключено инициативите ви да объркат нечия работа, което несъмнено няма да е във ваша полза. Бъдете особено внимателни по деловите въпроси. Месецът не е подходящ за ненадеждно сътрудничество и рискови проекти. Ако не проявявате повече бдителност във всичко, ще съжалявате.

Опитайте се да не харчите всички пари, които печелите, а да започнете да спестявате. Постарайте се да не влизате в дългове, заобикаляйте отдалеч кредитните институции, в противен случай ще се сдобиете с още един проблем, при това доста сериозен.

Забравете категорично за спекулациите. Не инвестирайте, тъй като всички инвестиции ще са неизгодни и няма да доведат до нищо добро, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.