Месечен хороскоп за август 2019 – Дева

0
778

Ще ви се наложи да намерите нови източници на доходи

 

месечен хороскоп
Ще ви се наложи да намерите нови източници на доходи

Августовският месечен хороскоп сочи, че за немалка част от представителите на зодия Дева, месецът ще е доста хаотичен.

Докато на някои от вас ще се наложи да се „борят“ на работното си място, то други ще защитават позициите си в семейството. Трети ще се отдадат изненадващо на религиозни начинания, докато четвърти ще искат да опитат всичко от живота и ще изхарчат заплатата си за раз време.

Онези от вас, които са семейни, ще трябва да отделят повече време на любимите си хора. Имено в общуването си с тях ще забравите за проблемите и ще намерите спокойствие. Глобални промени се очакват в живота на онези от вас, които все още не са обвързани.

Любов и семейство
В личен план не се очакват особени проблеми. Не забравяйте, че освен силните чувства и огромната страст, е нужно да сте наясно как да общувате с партньора си. Не е изключено при някои от вас семейните отношения да се разстроят сериозно заради необмислени разходи от страна на партньора.



Ще останете разочаровани от това, че парите, които сте спестявали толкова дълго време, ще бъдат похарчени от партньора ви за ненужни неща (според вас). Не се оставяйте емоцията да ви води, тъй като в противен случай има риск да изречете обиди, за които по-късно ще съжалявате.

Не е изключено да се появят сериозни неразбирателства с партньора ви

Взаимоотношенията с децата ви също могат да станат проблематични. Колкото и изненадващо да е за вас, те ще престанат да ви се подчиняват. Най-стряскащата част от това за вас ще е, че ще се случи почти внезапно.

Възрастните ви роднини също ще добавят масло в огъня и в един момент ще започнат да ви обвиняват за всичко. Най-добре заобикаляйте проблемите и не водете конструктивни разговори точно в този период.

Дайте достатъчно време на себе си и на останалите членове от семейството ви, за да може напрежението да спадне. Едва след това се опитайте да уредите всичко. Не се натъжавайте, с течение на времето отношенията ви ще се подобрят значително. Просто през този период не всичко ще е по мед и масло. Както се казва – в дъното на тунела винаги има светлина.

Кариера и финанси
Ще е нужно доста да се потрудите, за да запазите авторитета си пред колегите ви. Ще ви се наложи непрекъснато да доказвате професионализма си отново и отново, и то пред всички. Конкурентите ще ви следват плътно, така че не се предавайте. Дерзайте с всички сили, за да излезете победители от състезанието.

На главата ви ще се струпат сериозни финансови затруднения. Тъй като парите няма да ви стигат, ще се наложи да търсите нови източници на доходи, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.