Месечен хороскоп за август 2019 – Везни

0
944

Забравете за вечното ви недоволство

 

месечен хороскоп
Забравете за вечното ви недоволство

Вашият месечен хороскоп, представители на зодия Везни сочи, че през този месец ще трябва да внесете някои корекции в отношението ви към обкръжаващата ви среда.

Време е да се промените не само духовно, а и морално. Промените ще се случват лесно, ще се освободите от ненужните негативни емоции и ще можете да въведете ред в мислите си. Така ще получите възможност и да поправите отношенията с някои от близките ви.

През последния летен месец ви очакват и нови запознанства, които ще окажат много добро въздействие върху работата ви. Борбата с недостатъците ви ще продължи дълго. На хоризонта се задава нов етап от живота ви с много по-големи ангажименти, но и възможности.

Ще започнете много неща от нулата, особено на работното ви място. Не се страхувайте, тъй като всички предстоящи промени ще са за добро. опитайте се да посветите повече време на дома и семейството си, променете обстановката у дома, освежете интериора.



Любов и семейство
Августовският месечен хороскоп съветва да преразгледате възгледите си и да забравите за вечното недоволство. Покажете повече търпение и сдържаност при разговорите с партньора или децата. Не очаквайте добро отношение към вас, ако продължавате с упоритостта си. Неразбирането на любимия човек може да доведе до много сериозни последици, направо катастрофални. Не е изключено в края на лятото някои от вас да стигнат и до развод.

Не роптайте срещу съдбата, вероятно ви предпазва от разочарования

Нищо ново на хоризонта за онези представители от зодия Везни, които все още не са обвързани. Въпреки това не роптайте срещу съдбата. Погледнете от друга гледна точка – не е изключено по този начин съдбата да ви защитава от болезнена връзка и разочарования.

В средата на месеца ви предстоят пътувания по бизнес дела. Не е изключено при едно от тях да срещнете стар приятел, който ще ви подаде ръка в решаването на много от личните и професионалните проблеми.

Кариера и финанси
Месецът е изключително подходящ за професионално развитие. Самите вие отдавна си давате сметка, че искате промяна, защото от доста време стоите на едно и също място. Покажете на началниците си целия професионализъм, на който сте способни. Време е да се откроите от тълпата служители.

Ако успеете да изиграете правилно картите си, още в края на месеца ще сте на по-висока позиция. Не прибързвайте при обмислянето на промените. Оставете си достатъчно време да премислите всичко добре, преди да вземете окончателно решение. Не забравяйте, че ако напуснете работното си място, няма да има връщане назад.

Финансовата ситуация се очертава доста приятна през този месец, сочи августовският месечен хороскоп. Късметът ще е неотлъчно до вас, а и ще можете да се възползвате от опеката на висшестоящи приятели, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.