Месечен хороскоп за август 2019 – Стрелец

0
572

Не пренебрегвайте съветите на астролозите, тъй като в противен случай ще съжалявате горчиво

 

месечен хороскоп
Не пренебрегвайте съветите на астролозите, тъй като в противен случай ще съжалявате горчиво

Августовският хороскоп вещае, че периодът ще е доста труден и противоречив за представителите на зодия Стрелец.

Всичко ще се случва по трудния начин, а за капак семейните кавги ще се превърнат почти в ежедневие. За напредък в кариерата и дума не може да става. Не инвестирайте средства в ненадеждни проекти, тъй като рискувате да изгубите твърде много. Не е изключено дори да изгубите всичко, което имате.

Опитайте се да посветите по-голямата част от остатъка на лятото на семейството си. Въздържайте се от дълги пътувания, тъй като делата ви сериозно ще се затлачат. Не е изключено да бъдете изправени пред форсмажорни обстоятелства като загуба на документи или объркването им.

Ще спечелят само онези представители на зодията, които съумеят навреме да реагират на променящите се правила на играта, сочи точният месечен хороскоп. Откажете се от познатото и удобното и се опитайте да се движите в правилната посока. Не пропускайте шанса, който съдбата ще ви даде в края на месеца.



Ще ви е трудно да намерите общ език с децата

Любов и семейство
Онези от вас, които са семейни, ще успеят да разрешат проблемите си с по-младите членове на фамилията. Ще ви е доста трудно да намерите общ език с децата, тъй като те отдавна не ви се подчиняват изцяло. Не е изключено тази ситуация да ви извади от равновесие и да спретнете сериозен скандал.

В средата на месеца на прага на вратата ви ще се появят приятели, които отдавна не сте виждали. Това ще повдигне настроението ви и ще ви зареди с известна доза оптимизъм за напред.

Необвързаните от вас ще си поставят за цел най-накрая да открият своя партньор. Добре е да сте наясно с факта, че няма да ви се наложи да търсите дълго време. Съдбата ще е на ваша страна и ще ви подари съдбоносна среща още в средата на месеца.

Кариера и финанси
Месец август определено не е най-добрия период за поставяне на ново начало. В никакъв случай не се изкушавайте да се захванете с нещо, от което не разбирате. Ако пренебрегнете този съвет, не ви очаква нищо хубаво. Най-много да претърпите пълен провал. Лошото е, че ще вложите всичките си средства в това начинание и след неуспеха ще останете голи като пушка.

Имайте предвид, че през този месец дори привидно лесните задачи ще бъдат решавани с много труд и усилия. Това означава, че наистина трябва да сте много внимателни. В противен случай не е изключено направо да ударите банкрут, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.