Месечен хороскоп за август 2019 – Козирог

0
1030

Финансовото ви положение ще се стабилизира към края на периода

 

месечен хороскоп
Финансовото ви положение ще се стабилизира към края на периода

Августовският месечен хороскоп сочи, че най-накрая се задава почивката, която представителите на зодия Козирог чакат от дълго време.

Имате нужда от нови преживявания, така че не се лишавайте от тях. Не е изключено да възникнат дребни проблеми в семейството, които лесно ще успеете да разрешите. Финансите ви ще са в сравнително стабилно състояние. Като цяло за вас последния летен месец ще протече гладко и безпроблемно.

Не се тревожете за застоя на работното ви място през този период, сочи точния месечен хороскоп. Признайте поне пред себе си, че се нуждаете от почивка. Можете спокойна да си я позволите. Месецът ще ви донесе няколко много и доста интересни запознанства, които ще накарат сърцето ви да затупти на бързи обороти.

Любов и семейство
Ако все още сте необвързани, е време да помислите къде грешите в отношенията ви към отсрещната страна. Самоанализът ще ви помогне да си направите правилните заключения. Истината е, че вие сте твърде принципни, дори в отношенията ви с партньора.



Излезте от оковите на правилата

Не се опитвайте да следвате определени правила в отношенията ви с партньора. Запомнете, че всеки човек е различен и не е птица в клетка, а се нуждае от свобода на действие. Все пак не се отчайвайте, защото през този период има голям шанс да създадете дълготраен роман. Какво ще излезе от него обаче, само времето ще покаже.

Семейните представители на зодията отдавна са определили приоритетите си и са се научили да правят компромиси заради любимите си хора. Именно благодарение на този факт в семейството им цари мир и разбирателство, връзката им е силна, а децата – послушни.

Кариера и финанси
Вие сте доста уважавани служители на работното си място – колегите ви търсят за съвети, а шефовете ви глезят с премии. Кариерата ви върви стремглаво нагоре. Разбира се всичко това се случва с вашето дейно участие.

Това, което не ви харесва е, че работите до изнемогване. Въпреки това усещате, че можете да направите всичко, което поискате. Ако сте решили, че е крайно време да си потърсите нова работа или да смените професията си, краят на август е изключително подходящ за това. Не се страхувайте от промяната, защото тя ще е за добро.

Очаква се финансовото ви положение да се стабилизира в края на месеца. Августовският месечен хороскоп дори вещае допълнителни печалби. Не е изключено далечен роднина да ви припише наследство или пък да получите солидна сума от лотария. Опитайте се да се разпоредите по възможно най-разумния начин с тези средства, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.