Месечен хороскоп за август 2019 – Водолей

0
613

До края на месеца ще сте в меланхолично настроение

 

месечен хороскоп
До края на месеца ще сте в меланхолично настроение

Според августовският месечен хороскоп, периодът ще е доста неблагоприятен за представителите на зодия Водолей.

Ще ви се наложи да решавате проблеми не само на работното ви място, а и семейни такива, както и финансови. През този месец ще се въртите в омагьосан кръг от неприятни събития. Поради тази причина в края на периода ще се чувствате напълно изчерпани.

Не е изключено през месец август да решите да промените имиджа си, както и да обогатите вътрешния си свят. Ще имате неимоверно желание да се захванете с изкуство. Много от вас точно през август ще срещнат сродната си душа, с която ще прекарат остатъка от живота си.

Някои от представителите на зодия Водолей ще са толкова нетърпеливи за промяна и нови усещания, че ще изнервят до краен предел любимите си хора. Повярвайте, вашите роднини нямат никаква вина. Не бъдете резки и не прибързвайте с изводите и решенията си. Взимайте предвид мнението и на околните, когато се налага да вземете важно решение. Те може да виждат неща, които вие пропускате. Основното, което трябва да ви ръководи, е здравият ви разум.



Напоследък си позволявате твърде много

Любов и семейство
Според августовския месечен хороскоп, ще бъдете завладени от вълна от спомени за минали отношения. Меланхоличното ви настроение ще продължи през целия период. На някои от вас дори ще им хрумне налудничавата идея да възобновят отново връзката си с някой от бившите партньори. Съветът на астролозите обаче е да не го правите.

По-добре поработете осезаемо върху проблемите, за да не се стига следващия път до същото положение. Много от вас ще се осмелят да направят предложение на половинката си. Това за вас ще е отчаяна стъпка, която ще е еквивалент на героизъм.

Семейните представители на зодията също ще бъдат изправени пред някои трудности с партньора. Ще се сблъскате с недоразумения, изблици на ревност и недоволство от страна на любимия ви човек. Всъщност едва ли това ще е изненада за вас, тъй като самите вие сте наясно, че обвиненията му не са неоснователни. Напоследък си позволявате твърде много и вие го знаете много добре.

Кариера и финанси
Първата половина на месеца е подходяща за избор на стратегия, която да доведе до установяване на връзка с правилните бизнес партньори. Не е изключено шефът да ви изпрати изненадващо в доста дълга командировка. Не се разстройвайте. Пътуването ще ви даде шанс да се запознаете с доста влиятелна личност, която може да направи много за кариерата ви.

През август ще похарчите доста финансови средства, но въпреки това положението ви ще остане относително стабилно, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.