Месечен хороскоп за август 2019 – Риби

0
924

През целия месец ще ви се наложи да изяснявате отношенията си с вашия партньор

 

месечен хороскоп
През целия месец ще ви се наложи да изяснявате отношенията си с вашия партньормесечен хороскоп

Августовският месечен хороскоп сочи, че представителите на зодия Риби ще се раздават изцяло и на всички фронтове.

Съседите, приятелите и роднините, ще се нуждаят от вашата помощ, съвети или пари назаем. Вие сте такива, че ще сте щастливи да помогнете.
Последните дни на лятото се очертават изключително добри за вас. В семейството и на работното ви място ще цари спокойствие.

Финансовото ви положение също ще е относително стабилно. Не е изключено обаче в края на месеца да бъдете изправени пред някои сериозни здравословни проблеми. Ако имате възможност да не правите нищо през този месец, се възползвайте. В противен случай ще развалите всичко.

Пъзелът на живота се развива успешно и без вашето участие. Ако спестите достатъчно сили, през есента ще имате възможността да направите солиден скок в кариерата. Човекът, на когото трябва да обърнете сериозно внимание, сте самите вие. Поглезете се, ситуацията ви го позволява.



Има вероятност да сте дали повод за ревност на партньора си

Любов и семейство
През целия месец ще ви се наложи да изяснявате отношенията си с вашия партньор, сочи августовския месечен хороскоп. Не е изключено да сте дали повод за ревност. Имайте предвид, че ако не се справите навреме с дребните кавги, те постепенно ще започнат да прерастват в големи конфликти, които практически ще са нерешими.

Някои от вас няма да съумеят да защитят позицията си и това ще доведе до срив в отношенията ви и евентуална раздяла. Не е изключено в определен момент да изгубите самообладание и да си го изкарате на децата. Впоследствие ще се срамувате много от поведението си спрямо тях.

Необвързаните от вас, които все още не са опознали радостите на семейния живот, ще имат възможността да се доближат до тази стъпка. Най-сетне ще сложите край на неангажиращите връзки и ще обърнете внимание на човек, който отдавна е влюбен във вас. Вие сте от хората, които не се влюбват във външния вид, а в отношението. Ако дадете възможност на любимия да ви покаже на какво е способен, ще разберете, че щастието винаги е било до вас.

Кариера и финанси
Още в началото на месеца някои от представителите на зодия Риби ще се радват на мечтаното от дълго време повишение. Лесно ще се справите със задачите и ще успеете да откриете правилните решения.

Опитайте се през този период да приключите с всички започнати бизнес дела. Едва след това можете да се захванете с изпълнението на нови проекти, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.