Николай Бареков за БНТ: Две разумни решения на Кошлуков и едно лошо!

0
501

Николай Бареков направи бърз разбор за началото на управлението на Емил Кошлуков в Българската Национална телевизия. От този месец именно Кошлуков е официалният наследник на Коко Каменаров – съпруга на дългогодишната и много красива новинарка Радина Червенова.

Николай Бареков може да е политик в момента, но него винаги ще го влече към медиите. Доказателство за това е, че не остана равнодушен към случващото се в БНТ.

Николай Бареков и Емил Кошлуков
Николай Бареков следи изкъсо Емил Кошлуков

Макар никога да не е работил в държавната ни телевизия, Барека очевидно има тръпка към нея. Той следи изкъсо какво става там, тъй като отскоро програмен директор е Емил Кошлуков.

„Две разумни решения на Кошлуков в БНТ (да му се не надяваш) и едно лошо. Много добре, че смени Пръмовица като шеф на новините и назначи бившия ми продуцент от БТВ Мариела Драголова на нейно място. Драголова е добър професионалист и познава тънко занаята и политическите дебри. Работеше и дълго време в БНТ като продуцент на покойния Митко Цонев. Лошо е решението да се освободят от програмния директор Надя Костова. Надя беше програмен директор по мое време в тв7 и познава отлично пазара и тенденциите по света. Благодарение на нея напоследък филмовата програма на БНТ беше единственото нещо ставащо за гледане в държавен ефир.“ – сподели Николай Бареков във Фейсбук стената си.

Говори се усилено в последните месеци, че Бареков иска да се завърне в медийния живот на България, след като мандатът му на евродепутат изтече. Засега обаче той няма покана от нито една телевизия в страната.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.