Тези младоженци извършиха изключително благородна постъпка

0
463

Браво! Поздравления за Мирела и Стефан, че вече официално са семейство! Браво за благородната постъпка, която извършиха!

Прекрасните младоженци Мирела и Стефан с екипа на отделението по Неонатология

Мирела и Стефан са от град Стражица. Преди един месец вдигнали сватба.

Предварително влюбените млади българи взели едно изключително благородно решение. Уведомили своите гости, че не желаят да получават цветя, а пари. Събраната сума искали да дарят за благородна кауза.

След като отворили касичката, младоженците преброили 800 лева.

Булката Мирела сподели пред „Янтра днес“, че обожава цветята. Но при мисълта, че те ще увехнат след ден – два и трябва да ги изхвърли, сърцето й се свило.



А събраните 800 лева оползотворили по възможно най-добрия начин. Те закупили жизнено важни консумативи за болницата във Велико Търново.

Това е пулс-оксиметър за търновското отделение по Неонатология. С него се измерва кислородното насищане на артериалният хемоглобин и нивото на пулса.

В отделението по Неонатология се грижат за новородените бебета. Там се намират и жизненоважните кувьози. Младоженците закупили и консумативи. Това са пъпни катетри за бебетата и интубационни тръби.

Направеното дарение от родните младоженци впечатли екипа на търновската Неонатология. Началникът д-р Кина Николова пожела скоро младоженците да посетят Родилното отделение на МОБАЛ „Стефан Черкезов“, за да изживеят най-великата радост в човешкия живот – да станат родители.

В отговор на отправените суперлативи сем. Златеви отвърнаха, че доброто винаги е заразно. Те се надяват повече хора да следват техния пример и да помагат за реализиране на благородни каузи.

Лично Мариела прочела в списание за младоженци, които събрали средствата от букети и ги дарили. Тя решила, че когато сключат брак ще направи същото. Сега призовава следващите младоженци да не се колебаят, а да сътворят и те едно добро дело.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.