Тези двойки зодии не могат да живеят в мир и любов

0
851

По-добре не пробвайте, защото ще останете разочаровани

 

зодии
По-добре не пробвайте, защото ще останете разочаровани

Ако и вие сте една от тези двойки зодии, вероятно отдавна сте се уверили, че е невъзможно да живеете в мир и любов с партньора си.

В следващите редове ще ви разкрием кои са онези двойки зодии, за които хармоничното съжителство просто е мисия невъзможна.

Всеизвестен е фактът, че някои двойки не могат да си паснат, каквото и да правят. Дори и да попаднат във връзка, тези зодии много скоро разбират, че не са един за друг и нямат шанс да изкарат заедно дълго време.

Ето ги и тях:



Овен и Дева
Всеки, който познава отблизо Овните е наясно с факта, че те са индивидуалисти и искат цялото внимание да е насочено към тях. Обожават простичките истини и мразят да усложняват живота им по какъвто и да било начин.

В същото време пък Девите са непоправими мислители, които анализират всичко, случващо се с тях и около тях. В нередки случаи те дори изпадат в депресивни състояния.
Овните пък не понасят това, защото са ведри и животът за тях е лесна задача. Често пъти те приемат проблемите като чиста проба предизвикателство и нищо повече.

В същото време Девите се справят много трудно с непредвидени ситуации, тъй като действат изключително предпазливо. Ето защо любовната връзка между тези две зодии просто е немислима. Те не си пасват, дори вижданията им за любовта са твърде различни. Дори и да се опитате да създадете сериозна връзка, тя ще завърши с грандиозен скандал и никога повече няма да се погледнете.

Нещата помежду ви определено няма да се получат

Лъв и Козирог
Това са поредните две зодии, които не могат да живеят хармонично под един покрив. Лъвовете са домошари. Те обожават семейството си и цял живот се стараят да създадат приятна семейна обстановка и уют. Освен това те искат да са и водещата фигура в семейството.

Същевременно Козирозите са твърде инатливи, за да допуснат някой да ги контролира непрестанно. Сблъсъците помежду им, са основно за надмощие. Така и така в крайна сметка никой от двамата партньори не печели, защото всеки си държи на своето и не отстъпва.

При все, че Лъвовете са добродушни и прощават сравнително лесно, това не помага. Причината е, че Козирозите се възползват от добротата им и се качват на главата им. Освен това те са отмъстителни и когато нещо не им хареса, го връщат тъпкано.

Водолей и Риби
Скандалите помежду им никога не стихват. Водолеите си имат план, който следват неотлъчно. Те ненавиждат някой да им се бърка в живота и да решава вместо тях. Рибите пък на свой ред не допускат, че съществува и друга гледна точка, освен тяхната.

Гледането в различни посоки, е основният недостатък на тази зодиакална двойка. Водолеите не понасят несправедливостта, обожават реда и са изключително принципни. Рибите пък често се държат несправедливо към тях и това ги изкарва извън релси.

В любовен план положението помежду им също е непоносимо. Отначало всичко помежду им върви повече от добре. На по-късен етап обаче всеки започва да вади кирливите ризи на други, което води неизбежно до скандали, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.