Седмичен хороскоп от 30 юни до 6 юли 2014 г. – 1 част

0
572

Вашият седмичен хороскоп (от 30 юни до 6 юли 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмицата обещава да бъде успешна за всяко начинание. Като бонус, тя ще ви зарадва и с неочаквани изненади и увлекателни приключения. Дните ще прелетят неусетно, сякаш на един дъх! Насладете се на случващото се!

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През настоящата седмица отделете повече време за общуване с приятели. Организирайте купон или просто бъдете заедно. Дори може да заложите на своя чар и да пофлиртувате малко. Все пак не забравяйте да приключите с ангажиментите преди уикенда, за да си гарантирате спокоен отдих.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През настоящата седмицата вие определено сте настроени за спорове и дискусии. Затова потърсете достоен опонент и докажете себе си. Възможно е да ви потрябват някои стари навици или отдавна неизползвани умения. Не се безпокойте, в точния момент, всичко ще си спомните!

РАК (22 юни – 22 юли) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица желанието да се изявите няма да ви напусне. Бъдете приветливи към своята аудитория. Застанете смело в светлината на прожекторите и усетете тръпката на заслужения успех. Неделя е денят на големите начинания!ЛЪВ (23 юли – 22 август) Способността ви да превърнете дори най-скучната вечер в запомнящо се събитие е удивителна и през настоящата седмица имате поредната  възможност да докажете това. Заразете с добро настроение околните! Насладете се от сърце на всички удоволствия, които ви предлага моментът!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица ще бъдете в прекрасно настроение, въпреки че съобщения от финансово естество няма да ви позволяват да се отпуснете напълно. Всъщност проблемът не е единствено ваш. Просто се дистанцирайте от битовите неприятности и се опитайте да намерите покой за душата и тялото!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.