Седмичен хороскоп за периода 5-11 август – Везни и Скорпион

0
521

Възползвайте се максимално от всички възможности, които ви предоставя периодът

 

седмичен хороскоп
Възползвайте се максимално от всички възможности, които ви предоставя периодът

Според точния седмичен хороскоп, някои зодии ще бъдат изправени пред сериозен конфликт. Други пък е добре да се възползват от благоприятната тенденция на периода, за да уредят финансовите си задължения.

Ето какво още вещае точният седмичен хороскоп за периода 5-11 август за всеки зодиакален знак:

Везни
Родените под знака на зодия Везни ще имат сериозен конфликт с мъж през този период.
При все, че ще дадете всичко от себе си, за да приеме той вашия съвет или заповед, това няма да се случи. Деца или млади хора около вас ще ви донесат положителни емоции. Ще бъдете изправени и пред сериозно професионално предизвикателство.

Ще ви се наложи да помогнете на ваша близка жена, която преминава през период на тежка депресия. Дайте всичко от себе си, за да й помогнете да преодолее този труден период.
Обърнете внимание на здравословните си проблеми, а не ги игнорирайте. Ако допуснете тази грешка, ще се задълбочат още повече.



Дамите от зодията ще имат сериозни ангажименти, свързани с документи, банкови карти, договор за работа, наем или пък кредит.
Мъжете пък ще искат да прекарат по-голямата част от времето си в компанията на приятели, вещае точният седмичен хороскоп.

Лесно ще успеете да създадете нови приятелства и контакти. Не допускайте да пилеете времето си напразно. При все, че тази седмица няма да се отличава със значими събития, ще изиграе огромна роля в живота ви.

Ще създадете с лекота нови контакти и приятелства

Скорпион
Възползвайте се максимално от благоприятната позиция на звездите, за да уредите финансовите си отношения.

Ще получите и шанс да стабилизирате отношенията си с приятели, роднини и съседи и да изчистите недоразуменията, възникнали помежду ви.
Вероятно важно събитие в живота на близък човек ще предизвика интереса ви.

Вниманието ви през тези дни ще е ангажирано основно от сериозен проблем, възникнал в живота на жена, която е ваша близка. Не е изключено да става въпрос за сериозен здравословен проблем, разпад на семейството й или загуба на работа.

От друга страна пък непредвидени и объркващи събития в живота на мъж, ще ви накарат да проведете сериозен разговор с него.
За дамите от зодията периодът ще е благоприятен за решаване на домашни или битови проблеми и ангажименти.

Времето ще е подходящо да сложите началото на нова работа или бизнес. Фокусирайте се основно върху реализацията на плановете и мечтите ви.
Мъжете ще са склонни да похарчат неголяма сума пари за неща с мимолетно значение, пише burgasnews.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.