Седмичен хороскоп за периода 5-11 август – Стрелец и Козирог

0
552

Дерзайте и не отстъпвайте, дори да се опитат да ви попречат

 

седмичен хороскоп
Дерзайте и не отстъпвайте, дори да се опитат да ви попречат

Точният седмичен хороскоп съветва да избягвате спорове и конфликтни ситуации с жени, които имат лоша репутация. Те са злонамерени и ще предприемат неприятни действия срещу вас или семейството ви.

За да научите повече подробности от точния седмичен хороскоп, прочетете следващите редове.

Ето какво вещае той за всяка една зодия:

Стрелец
Вие сте представителите от зодиака, които ще трябва да избягват спорове и конфликтни ситуации с дами с лоша репутация. В противен случай рискувате вие или семейството ви да се превърнете в жертва на злонамерени действия.



Подобна конфронтация няма да ви донесе удовлетворение. По-скоро ще ви нарани, разочарова или пък ще ви злепостави пред околните. Сериозни грижи през периода ще ви създаде здравословното състояние на ваш близък. Не е изключено през седмицата да възникнат неотложни ангажименти, свързани с нея/него.

Ще сте изправени както пред семейни, така и пред битови проблеми, които ще изискват проучване или търсене на препоръки, преди да се заемете с разрешаването им. Разбира се няма да липсват и приятни събития. Вглъбени в собствените си капризи обаче, може да пропуснете някои от тях.

Не се вслушвайте в съветите на хора, за които знаете, че нямат никакво намерение да ви помогнат, дори напротив.
Онези от вас, които са родители, през седмицата ще се ангажират с документ, свързан с детето/децата им. Пътувайте и се срещайте с приятели.

Дамите от зодията ще се обидят от коментара на мъж, който се опитва да е честен с тях по личен или професионален въпрос. Разбира се не е изключено откровеността му да е свързана и с други цели. Опитайте се обаче да извлечете само полезното за вас от думите му.

Мъжете пък ще посрещат гости или ще имат интересни срещи със случайни хора, вещае точният седмичен хороскоп. Периодът ще ви наложи по-динамичен начин на живот.

Не се вслушвайте в съветите на хора, които само се преструват на ваши приятели

Козирог
Родените под знака на Козирог ще имат доста интересна седмица с възможности за постигане на благоприятни финансови резултати.
Възможно е да получите допълнителни доходи, които ще ви помогнат да развиете плановете и идеите си.

Ако успеете да организирате правилно времето и ресурсите си, ще успеете да постигнете много. През този период ще възникне недоразумение, което ще доведе до напрежение с човек от приятелския ви кръг, колега или клиент.

Ситуацията може да е в резултат на личните проблеми на въпросната личност. Именно те са причина за лошото му настроение и сприхавия му характер.
Ще ви се наложи да разрешите и битов проблем в дома ви.

Не е изключено на работното ви място да възникнат технически затруднения или проблеми, свързани със стока или продукция.
Проявете повече предпазливост с покупките си, особено ако става въпрос за нещо по-скъпо.
Въпреки, че обмисляте доста промени в дома си, те няма да могат да се случат точно сега.

Дамите от зодията очакват да постигнат конкретни резултати във важни за тяхната кариера задачи. Амбицията ще ви помогне да дерзаете и да не отстъпвате, ако някой се опита да ви попречи, пише burgasnews.com..

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.