Седмичен хороскоп за периода 5-11 август – Водолей и Риби

0
544

Не бъдете твърде доверчиви

 

седмичен хороскоп
Не бъдете твърде доверчиви

Точният седмичен хороскоп вещае за Водолеите седмица, в която бъдещите събития ще се определят от всевъзможни изненади.

Що се отнася до Рибите, то те ще получат шанс или късмет, който е добре да не пропиляват.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за последните два знака от зодиака, можете да научите в следващите редове:

Водолей
Както вече споменахме бъдещите събития при вас ще се определят от всевъзможни изненади, срещи и решения. Някои от вас ще успеят да се възползват от благоприятната тенденция на периода, за да осъществят една промяна. Поради тази причина ще се наложи да фокусирате вниманието си върху конкретни действия и събития.



Като цяло седмицата ще ви донесе много позитивни емоции. Предстоят ви приятни срещи и събирания с приятели. Не е изключено да получите изненадващо важна информация или пък интересно предложение.

Пазете се от заблуди и илюзии, когато кроите планове за бъдещето си. Те могат да ви отведат в грешната посока. Ще ви загубят не само време, а и сериозни финансови средства. Събитията в живота на ваша близка жена ще ви натъжат.

Дамите от зодията ще имат интересни контакти и ползотворни отношения с родените под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Мъжете ще са твърде сприхави и чувствителни заради дребните неудачи и затруднения, с които ще трябва да се справят. Обстановката в дома ви или на работното място ще е доста напрегната. Това до голяма степен е по ваша вина.

Няма да е лошо да проявите повече мнителност

Риби
Вие ще имате невероятен шанс или късмет, който не трябва да изпускате. Много от вас ще преживеят изключително приятна изненада. Не е изключено тя да е свързана с предложение за брак или пък с новина за сватба или годеж.

Като цяло няма да е грешка, ако ви кажем, че точният седмичен хороскоп вещае промени в личния ви живот или в живота на някой от семейството ви.
Благоприятна ситуация ще ви даде възможност да се изкачите по кариерната стълбица.
Бъдете отворени за новите неща, които ще дойдат в живота ви. Проявете повече смелост и активност, за да не пропуснете шанса си.

Има вероятност да получите неприятна новина, свързана с ваш познат. Възможно е той да бъде застигнат от инцидент или житейска драма.
На работното си място проявете повече предпазливост и не бъдете толкова доверчиви.

Не е изключено някой от колегите ви да се опитва да постигне користна цел посредством доброто си отношение спрямо вас. Може да се наложи изненадващо пътуване, но ще е на близко разстояние.

Дамите ще са част от важно събитие в живота на приятел или роднина. Ще се радват на успехите, постигнати благодарение на уменията им.
Мъжете ще се фокусират върху семейните задължения, децата или брачния партньор, пише burgasnews.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.