Те са доказателството за това, че в живота принцовете и принцесите не са приказно красиви (СНИМКИ)

0
628

Можем да ги наречем всичко друго, но не и красиви

 

принцесите
Можем да ги наречем всичко друго, но не и красиви

Вероятно повечето хора като чуят за принцовете и принцесите, си представят приказно красиви същества. Е, да, ама се оказва, че в действителност далеч не е така.

В следващите редове ще ви запознаем с принцовете и принцесите, които са твърде далеч от общоприетите представи за красота.

Ето ги и тях:

принцесите
Херцогиня Мишел Кентска

Херцогиня Мишел Кентска
Тази кралска особа не е толкова известна, но пък е символ на начина, по който трябва да изглеждат истинските дами със синя кръв.
Уви, тези като нея са малко. Принцовете и принцесите в действителност нямат такива красиви черти.



Това вероятно донякъде се дължи и на факта, че години наред са се женили само за хора със синя кръв.

принцесите
Кралица Елизабет Втора

Кралица Елизабет Втора
Тя далеч не може да привлече погледа с красива външност. Не е била красива дори и в младежките си години, но пък за сметка на това печели фенове с човечността, мъдростта и смелостта си.

Тя прекарва младостта си у дома, където се обучава. Особен интерес за нея представляват религията, правото, изкуството и конституцията на Великобритания.
Елизабет Втора започва да изпълнява задълженията си на принцеса едва на 13-годишна възраст.

Далеч са от представите за красота

По време на Втората световна война тя се обръща към британците по радиото и подкрепя децата, пострадали от бомбардировките. Три години по-късно се появява лично на обществени места. На 17-годишна възраст вече е част от отряда за самозащита.

При все, че британският монарх няма политическо влияние, мнението й е високо ценено от много политици.

принцесите
Принц Чарлз

Принц Чарлз
Излишно е да споменаваме, че той е първородният син на кралица Елизабет Втора. Именно той е и първият по линията за унаследяване на короната. Не е изключено обаче и да се размине с престола, предвид, че вече е на 70 години, а кралицата все още няма намерения да се оттегли.

За разлика от майка си, той не се отличава със специални постижения. Единственото му „постижение“, за което всеки е чувал е бракът му с Даяна, последвалият развод с нея и бракът му с Камила.

принцесите
Херцогиня Алба

Херцогиня Алба
Испанската херцогиня Алба, е изключително привлекателна дама в младите си години. Тя обаче си прави множество пластични операции с цел да се отдалечи от старостта. За съжаление обаче множеството трансформации далеч не й донасят желания ефект и я превръщат в пълен абсурд.

В този случай обаче видът й далеч не е това, което я откроява от останалите представители със синя кръв. херцогиня Алба руши стереотипите и конвенциите и не спазва никакви предписания. Нейното жизнено мото е: „Винаги правете това, което искате, и само това!“.
Тя напуска този свят през 2014г., пише zajenata.bg.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.