Черно море взе нова жертва, 8 възрастни и деца ранени в тежка катастрофа

0
529

Много тежка верижна катастрофа се разигра днес. Още един човек загина във водите на Черно море

И днес пътната обстановка у нас е тежка

Сутринта около 08:26 часа три леки автомобила се блъскат. Пътната драма се разигра в района на Созопол в посока към Приморско. По-точно на разклона за с. Равадиново. Равадиново стана известно през последните години със замъка, който е уникален атракцион и привлича много туристи.

„Хонда“, „Опел“ и „Киа“ се блъскат. От мощния удар 8 души са пострадали. Сред пътуващите в колите деца, 2 също са получили травми.

Всички пострадали са откарани в УМБАЛ в Бургас. Към момента няма информация животът на някой тях да е в опасност.

Движението в този участък преди обед беше затруднено. Но около обяд потокът от коли продължи да се движи нормално. Информацията е потвърдена от Агенция „Пътна инфраструктура“.



Полицията не е излязла с подробности по случая. Дали причината е превишена скорост или е имало друг проблем? Дали някой от водачите е употребил алкохол или други вещества?

Но ОД на МВР в Бургас още сутринта съобщи, че днешната верижна катастрофа се е разиграла на същото място, на което вчера стана друга тежка катастрофа. Вчера там се блъснаха 4 леки автомобила и имаше 4-ма ранени пътника. От тях 2 са деца.

На плажа във Варна в района на Втора буна загина мъж на 35 години. Информацията беше оповестена от д-р Лили Куртева. Д-р Куртева извършва медицинското обслужване на плажа в този район. Мъжът е загинал, докато се е опитвал да спаси двете си деца, писа „Фокус“. Когато тя била повикана да окаже първа помощ, видяла, че мъжът има рана на главата.

Пострадалият бил откаран с линейка към Спешна помощ, но по-късно е починал.

В събота преди бурята двама млади българи бяха на косъм от гибел в Черно море. Момиче карало сърф във Варна. Морето между вълнолома и плажа се разбунтувало. На помощ се притекъл младеж от плажа. Но не могъл да я извади на брега. Голям късмет извадили, че наблизо преминала моторна лодка. Мъж и жена пътували на нея. Те помогнали и  така двамата били спасени.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.