Алекс Раева разкри името на своето бебе

0
1012

Преди няколко дни певицата Алекс Раева за първи път изживя щастието да стане майка. Днес оповести и името на своето бебе

Алекс Раева кръсти своята новородена дъщеря Лия

В момента, в който Алекс разбрала, че е бременна, си пожелала да има дъщеря. И още тогава искала да нарече своето дете на баща си. Но бащата на Алекс Раева починал преди две години.

Казват, че не е добре да се кръщава новородено бебе на починал човек. С изключение на светците.

Тогава Алекс започнала да се чуди по какъв начин да нарече детето си така, че хем името да бъде свързано с баща й, хем детето да не бъде лишено от късмет. И ето, че добрият дядо Господ сбъднал съкровената майчина мечта.

Алекс Раева кръсти своето момиченце Лия. Лия е на Илия, починалият татко. А Всевишният изпрати бебето на Земята точно на великия празник Илинден. Така, че Лия първо е свързана с празника, а след това и с бащата на певицата.



Бащата продължава да бъде загадка за всички. Преди време Алекс Раева имаше връзка с колега музикант. След това се разделиха. В живота й се появи нов мъж. Дори близките на певицата не разкриват неговата самоличност. Казват, че двамата се запознали на почивка. Алекс обича да се гмурка, затова двамата бързо намерили общ език.

Единственият път, когато са засечени като двойка беше на изложбата на художничката  Стилияна Узунова. Алекс вече беше в напреднала бременност.

Обаче никой не знае как се казва въпросният мъж и с какво се занимава.

Важното е, че двамата се обичат, след като се решиха да имат и дете заедно. Но е ясно, че тяхното бебе ще бъде много обичано и ще има чудесно детство. А това е най-същественото.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.