Две деца загинаха и две деца са в болницата след инциденти днес

0
974

Черен ден за две български семейства. Техните деца загинаха. Други две деца са откарани в болницата заради катастрофа

Двете деца пътували в тази кола, когато камионът ги блъснал в аварийната лента Сн: БГНЕС

Момче на 18 години загина в аквапарк днес около 15 часа.

Тийнейджърът е от Стара Загора. Бил на почивка в Приморско. Пуснал се във водната пързалка. На улея се сблъскал с негов приятел. От удара получил травма на главата. Починал е на място. Момчетата са заедно в една компания.

Беше проведен оглед на място от екип на полицията. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Момче на 12 години се удави в река Искър, писа Дарик. Детето е от Мездра. Тялото му е намерено на скалите, близо до ВЕЦ „Варуна“.



Момчето и неговият вуйчо били заедно. Детето се къпало около бента на реката. Водата го повлякла и го отвела в канала, който захранва ВЕЦ-а. Детето загинало.

Съболезнования на всички близки на загиналите деца!

Днес около 15:30 часа стана много тежка катастрофа в района на Дупница. Две деца на 1 и на 6 годинки пътували в лек автомобил, управляван от техния баща. Ненадейно децата започнали да плачат. Бащата спрял в аварийната лента. Докато ги успокои, отзад се появил голям товарен камион. Той навлязъл зад колата в аварийната лента и се блъснал в спряната кола. Автомобилът се завъртял  на 360 градуса. Всичко станало толкова бързо, че водачът нямал никакво време да реагира.

Камионът продължил напред и отнесъл 20 метра от гъвкавата ограда, която  се използва за обезопасяване.

Децата са откарани в болницата в Дупница. За момента няма информация животът им да е в опасност. Те са под лекарско наблюдение. Но са се изпрашили от преживяния ужас.

По първоначална информация от полицията, водачът на камиона е заспал и затова ТИР-ът се  движил без контрол. Разследването продължава.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.