Седмичен хороскоп от 30 юни до 6 юли 2014 г. – 2 част

0
871

Вашият седмичен хороскоп (от 30 юни до 6 юли 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица мислите ви ще бъдат ангажирани с отношенията както в личен, така и в професионален план. Всъщност, случващото се зависи най-вече от самите вас, така че, бъдете себе си! Повярвайте и ще успеете!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) През настоящата седмица напрежението все още витае във въздуха, но с повече дипломатичност всичко ще се успокои. Пред вас стоят и други дела, отделете им нужното внимание. Почивните дни са подходящи за излет. Насладете се на тишината и спокойствието сред природата!

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Жадувате за физическа активност? Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица, да задоволите желанието си е възможно само в началото на периода. След това трябва да се занимаете със спешните дела и оставащите дни няма ви оставят да скучаете. Но през уикенда се насладете на всичко, от което ви лишава напрегнатото всекидневие!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Настоящата седмица обещава безкрайни телефонни разговори. И въпреки че едва ли ще бъдете настроени за такова общуване и може би усещате желание да прекратите монолога на някой от събеседниците си, не бъдете нетактични. Влезете в ролята на ангел-хранител за някого, който не ви е безразличен!ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Настоящата седмица ще бъде наистина необичайна за вас. Ако си уредите среща за последния работен ден, резултатът ще надмине очакванията и ще премине повече от перфектно! Възможни са незначителни недоразумения, свързани с домашни задължения или засегнати чувства. Не се безпокойте! Скоро всичко ще си дойде на мястото!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Разбира се, вие може да оцените на красотата на облаците в небето, но със сигурност не желаете те да се събират точно над главата ви. Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица е необходимо положите известни усилия, за да ги разпръснете. Уикендът е белязан от прилив на енергия и положителни емоции, които в никакъв случай няма да са ви повече.

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.