Българка беше зверски убита, две катастрофи станаха у нас днес

0
671

Убийството е извършено по особено жесток и мъчителен начин. Двете катастрофи днес са тежки, но за щастие няма убити пътници

Българка беше зверски убита от мъжа, с когото живеела на семейни начала

Жертвата и убиецът са живели на семейни начала във Варна. Мъжът е от град Стамболийски. Двамата се запознават по интернет. Той се пренася при жената в морската столица.

Преди да бъде погубена злощастната българка не е подавала сигнали, че е подложена на домашно насилие. Все още не е напълно ясно какво точно се е случило във фаталната нощ. Но жертвата е била зверски бита. Нанасяни са много тежки удари с юмруци по главата и по цялото тяло.

Убиецът е задържан. Той е криминално проявено лице, разкри пред медиите апелативният прокурор Владимир Чавдаров.

По случая е образувано досъдебно производство. Със случая се занимава Апелативна прокуратура Варна.



На тел. 112 са били подадени 2 сигнала да убийството. Единият е от дъщерята на убиеца, която живее в Стамболийски. Вторият е от погребалната агенция, която била наета от убиеца да извърши погребението.

Едната катастрофа днес стана на пътя от Созопол към Бургас около 14 часа, съобщи Дарик. Четири леки автомобила се ударили, защото не спазвали необходимата дистанция.

Няма пострадали и жертви. Нанесени са дребни щети по превозните средства. Но се е е образувало сериозно задръстване, докато бъде направен оглед и превозните средства разчистени. 

Втората катастрофа стана в Ямбол. Удариха се джип и линейка, в която бил качен пациент. Пътната драма се разиграла около 09:10 часа.

Ударът бил толкова силен, че линейката се преобърнала. Лекарката от Спешна помощ получила травма на главата и била транспортирана в болницата.

В линейката пътували още един лекар, пациентът и шофьорът. Те са получили дребни травми. Водачът на джипа също не е пострадал.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.