Седмичен хороскоп за периода 12-18 август (II част)

0
720

Ще ви се отвори възможност за нова професионална реализация

седмичен хороскоп
Ще ви се отвори възможност за нова професионална реализация

Точният седмичен хороскоп сочи, че два зодиакални знака ще имат възможността да се радват на нови бизнес възможности.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп на Алена за всеки зодиакален знак, можете да научите в редовете по-долу.

Ето какво ви очаква през периода:

Рак
Вие определено имате повод за радост – авторитетът ви е нараснал доста. Предстои ви да завършите проект, в който сте вложили много труд. Най-важното е, че в крайна сметка ще останете доволни от резултатите, които сте постигнали. Това ще амбицира допълнително и не е изключено да поемете нова инициатива на работното място.



Ще имате възможност за нова професионална реализация. Преценете добре възможността, преди да дадете категоричен отговор. Помнете, че винаги има подводни камъни и най-примамливата оферта може да се окаже капан. Имайте предвид, че наред с хората, които ви се възхищават, няма да липсват и такива, които са злонамерени към вас, нищо че го играят ваши приятели.

Започнете да се доверявате повече на хората

Лъв
Крайно време е да започнете да гласувате по-голямо доверие на партньорите ви, както в личен, така и в служебен план. Ще получите доста солидна подкрепа от хора, които са доста високо в йерархията. Няма да ви липсват успешни изяви. Нещо повече – ще успявате да преодолявате с лекота всички пречки, пред които ще бъдете изправени.

В семейството ви ще цари пълна хармония. Ще се радвате на обич, разбирателство и съпричастност. Любовта ще е неизменно до вас и този факт ще ви придаде допълнителна виталност.

Дева
Точният седмичен хороскоп на Алена сочи, че през периода ще се ориентирате с лекота в обстановката около вас. Опитайте се да се избавите от предразсъдъците си и да проявите повече обективност. По този начин ще сте доста по-прагматични и ще успеете да постигнете много повече успехи в това, което вършите.

По неведоми пътища до вас ще достигнат нужните средства, за да довършите това, с което сте се захванали. Вероятно на мнозина от вас това ще се стори истинско чудо, но просто го приемете и продължете напред. Начинанието, което сте напът да завършите ви е отнело немалко до този момент.

На хоризонта се задават приятни вълнения с очарователна личност, към която проявявате интерес от дълго време. Сега е моментът да се престрашите и да разкриете чувствата си. Имайте предвид, че колкото повече отлагате този момент, толкова по-труден става той за вас. Не се страхувайте от реакцията на отсрещния, каквато и да е тя, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.