Седмичен хороскоп за периода 12-18 август (III част)

0
701

Проявете малко повече смелост при вземането на решения

 

седмичен хороскоп
Проявете малко повече смелост при вземането на решения

Точният седмичен хороскоп сочи, че за някои представители на зодиака се откриват нови хоризонти.

Какво още ви очаква през периода, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп на Алена за всеки зодиакален знак:

Везни
Започнете да се съобразявате с нормите, които обществото е наложило. Престанете да бъдете вечния аутсайдер, защото това не ви е от полза. Крайно време е да започнете да проявявате малко повече толерантност към околните. По този начин ще си осигурите уважението и обичта на хората около вас.



Положете нужните усилия, за да запазите добрия тон с колегите и партньорите ви. Дори да сте подложени на провокации, не отговаряйте по начина, по който би ви се искало да го направите, а се опитайте да запазите спокойствие.

Същият този съвет важи и за любовта. Съдбата толерира проявите на състрадание и човеколюбие. Добре е да сте наясно, че съпричастността ви няма да остане незабелязана, категорична е Алена. В този ред на мисли, е добре да проявявате повече съпричастност, а не да страните всячески от хора с проблеми.

Скорпион
През този период времето ви ще е заето с доста ангажименти. Вероятно за някои от тях ще съжалите, че сте ги поели, но няма връщане назад. Ще ви се отворят доста добри възможности, които не бива да пропускате.

Факт е, че вие сте твърде прагматични, но сега определено няма да е във ваша полза да преигравате, тъй като ще съжалите на по-късен етап за това. Започнете да се доверявате по-често на интуицията си.

За ваше щастие ще срещнете невероятно разбиране от страна на семейството си по въпроси, които касаят доста рисковани начинания. Не е изключено да се появят някои здравословни проблеми. Опитайте се да ги решите още в самото начало. Най-добре е да отидете на профилактичен преглед и да ви се направят нужните изследвания.

Ще успеете да реализирате важен проект с провеждането на ключов разговор

Стрелец
Точният седмичен хороскоп на Алена съветва да проявите малко повече смелост при вземането на решение, както и при постъпките. Забравете за колебанията. По този начин ще повишите до известна степен доверието на приятелите ви във вас. Ще проведете полезни срещи и разговори, които ще ви помогнат да реализирате важен за вас проект.

В последно време сте поставени в доста напечена ситуация в службата, но наближава преломния момент. Отношенията ви с важни личности са доста близки и това ще ви позволи да обърнете хода на нещата във ваша полза, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.