Ето как да се избавите за раз време от напукани пети, мазоли и груба кожа

0
3879

Разликата ще е забележима още след първите няколко процедури

 

напукани пети
Разликата ще е забележима още след първите няколко процедури

Никак не са малко хората, които трябва да се справят с напукани пети, мазоли или груба кожа.

В този материал ще ви запознаем с един изпитан метод, който гарантирано ще ви избавят от болезнените напукани пети, мазоли и груба кожа.

Вероятно вече сте наясно с факта, че от евтините козметични средства за справяне с тези проблеми, няма кой знае какъв ефект. В същото време тези средства, които съдържат натурални съставки и наистина действат, са на твърде висока цена.

Имаме идеалното решение за вас – изпитан домашен крем за напукани пети, който не само ще изглади кожата, а и ще я направи бебешко мека.
Често пъти загрубялата кожа на краката е в резултат на гъбични инфекции. Понякога такава може да се появи и заради недостига на някои хранителни вещества в организма или пък нарушение в ендокринната система. Не е изключено и да е в резултат на неудобни обувки.



Каквато и да е причината, е важно да съумеете да се справите с грубата кожа по краката, тъй като освен, че напуканите пети могат да бъдат доста болезнени, никак не са лицеприятна гледка.

Ще останете изключително доволни от резултата

Добрата новина е, че сте попаднали на точното място. Ще ви разкрие вълшебните съставки, от които се нуждаете за приготвянето на домашния крем за напукани пети. С него лесно и бързо ще се избавите със загрубялата кожа по краката, при това в домашни условия.
Сами се досещате, че по този начин ще спестите пари не само от скъпи мазила, а и от посещението в салони за красота.

Ето и съставките, които са ви необходими за приготвянето на вълшебното мазило за напукани пети, груба кожа и мазоли:
1 ч.л. лимонов сок
1 жълтък
1 ч.л. зехтин

Сложете съставките в подходящ съд и ги разбъркайте до получаването на еднородна консистенция. След това нанесете мазилото върху засегнатите места и покрийте с найлон, който трябва да увиете плътно.

Останете така в продължение на 20-30 минути, след което отмийте мазилото с топла вода. В края на процедурата задължително трябва да нанесете хидратиращ крем.
Не след дълго ще се убедите, че този метод наистина действа. Петите ви ще станат гладки като на бебе и всички ще ви питат как сте постигнали този ефект.

За постигането на максимален ефект от този метод, е добре да го прилагате всеки ден в продължение на един месец. Разбира се разликата ще е забележима още след първите няколко процедури, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.