Запознайте се с тъмните страни на всяка зодия (II част)

0
889

Всеки има своите тъмни страни

 

зодия
Всеки има своите тъмни страни

Както вече ви казахме, тъмните страни са неизменна част от характера на всеки един човек. Те обаче до голяма степен се определят от неговата зодия.

Какви са тъмните страни на всяка зодия, можете да научите в следващите редове.

Ето ги и тях:

Дева
Представителите на зодия Дева са изключително детайлни, дори няма да е грешка, ако ги наречем перфекционисти. В този ред на мисли, те са изключително ефективни служители. Верни на знака си, те са стъпили здраво на земята, изключително организирани, трудолюбиви и доста консервативни. Въпреки суровия си вид, под повърхността те са изключително страстни и човечни. Студенината, която излъчват обаче, често пъти отблъсква хората от тях.



Везни
Като типични представители на своята зодия, те ценят баланса, равновесието и хармонията във всички аспекти на живота. Понякога са доста пасивни именно поради нуждата си от хармония. Те дори са склонни да отстъпят на някого това, което желаят, само и само да запазят мира си. Заради нежеланието им да се конфронтират с околните, те често пъти са нерешителни.

Скорпион
Всеки един от представителите на зодията, е екип от мистериозни хора. Изглежда, че те са от онези представители на зодиака, които процъфтяват в сенките и тъмнината. Именно на това до известна степен се дължи лошата им репутация, че са изключително манипулативни и жестоки личности.

Важно е да сте наясно с тъмните си страни

Стрелец
Те обичат приключенията и свободата. Понякога обаче тези им черти представляват сериозна пречка за създаване и задържането на близки приятелски отношения с някого. Много е важно да успеят да открият някого, който с удоволствие ще пътешества с тях, за да не се превърнат в отшелници.

Козирог
Като типичния воден знак, Козирозите остават верни на корените си, дълбоко заровени в земята. Те са сериозни и трудолюбиви хора. Обикновено знаят всички верни отговори, тъй като са доста интелигентни. Често пъти именно високото им ниво на интелигентност обаче се превръща в препъни камък по пътя им. Широките им познания водят до там, че мислят, че техният път е единственият начин, а от там и до конфликти.

Водолей
Те са такъв тип хора, чиито силни страни могат лесно да се превърнат в слабости. Този въздушен знак е доста причудлив и темпераментен. Като хора, които държат на свободата си, често им се налага да са единаци. Въпреки това нищо не може да ги отклони от собственото им темпо.

Риби
Нежните и твърди Риби, са страхотни приятели. Несъмнено всеки би искал да има човек като вас до себе си. Освен, че са толерантни и интуитивни, те са и страхотни слушатели. За съжаление често пъти поглъщат емоциите на околните, и се натоварват ненужно с чуждите проблеми, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.