Павел Матеев отключи магията в книгата „Приказки за крале, принцеси и ягодки“

0
387

„Приказки за крале, принцеси и ягодки“ на Павел Матеев ни връща в обичания и малко позабравен свят на вълшебствата

Приказки за крале принцеси и ягодки
„Приказки за крале, принцеси и ягодки“ на Павел Матеев ни кара да помечтаем

„Има ли човек на тази земя, който не обича приказки?!… Дали още деца, или „малко пораснали“ всички имаме нужда от своето вълшебство. От кратък миг, в който да полетим и просто да помечтаем…

„Приказки за крале, принцеси и ягодки“ на писателя Павел Матеев ни дават точно това – фантазия, любопитство и поглед към онази светлата страна на живота, която кой знае защо в наши дни все повече ни се изплъзва. Магия, събрана в 13 невероятно увлекателни истории.

Издадена съвсем наскоро, книжката на автора се радва на голям интерес от страна на читателите. Може би, защото е написана сякаш на един дъх. Без претенции, а само с желание и онзи чисто детски взор към света.

Приказките на Павел Матеев са нови, без аналог, което ги прави и толкова интересни за четене. В тях ще се насладите на истории за принцове, принцеси, крале, митични същества и всичко онова, което може би още тайничко се надяваме да съществува, да бъде реално. Защото книгата не е само за деца, тя е и за нас, възрастните.



„Приказки за крале, принцеси и ягодки“ е на издателство „Лексикон“ и може да бъде намерена по книжарниците. Може обаче да си я закупите и онлайн на следните адреси:

Лексикон

Хеликон

Сиела

Ozone.bg

Bookpoint

Orange Center

EMAG

Bookshop.bg 

Приказки за крале принцеси и ягодки
„Приказки за крале, принцеси и ягодки“ на Павел Матеев ни кара да помечтаем

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.