Сашо Диков е дядо №1: Вижте как се грижи за своето внуче (+снимки)

0
654

Откакто Петя Дикова стана майка, нейните родители все по-често са заедно. Грижите за внука са прекрасни, а Сашо Диков е супер дядо

Сашо Диков

Петя Дикова стана майка за първи път на 22 април 2019 г. ТВ водещата на КулТ роди момченце. Аня Пенчева и Сашо Диков са страшно щастливи.

Бебокът се роди с дължина 55 см и с тегло 4 кг 260 гр.

След като Петя роди, Сашо Диков сподели пред медиите, че е най-щастливият човек на Земята.

Името, което Петя Дикова и таткото дадоха на бебето съвсем не беше случайно. Александър е кръстен изцяло на дядо Сашо. Но първата буква препраща и към баба Аня. Така, че Аня Пенчева и Сашо Диков се чувстват изключително поласкани от този мил жест на тяхната дъщеря. И на зетя Илиян Любомиров, естествено. Защото в много семейства все още спазват по-старите традиции да кръщават първото дете на свекъра или на свекървата, а следващото на тъщата или на тъста.



На 3 месеца и половина Алекс изглежда супер.

Петя и малкият Алекс
Илиян Любомиров, Сашо Диков с количката, Петя и малкият Алекс

Цялото семейство е заедно по случай представление, в което участва Аня Пенчева. Тя си партнира със Стефан Данаилов. Постановката „Актрисата“ е на Народния театър „Иван Вазов“. Участват още Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Павел Иванов, Иван Панев.

Петя Дикова, съпругът й Илиян и Сашо Диков присъстваха, седнали във ВИП ложата. С тях е и малкият Алекс. Най-любимият зрител на баба Аня!

Близки на семейството се чудят какъв ли ще стане един Алекс, когато порасне. Дали ще бъде актьор или журналист? Или пък спортист. Сашо Диков е ски състезател преди да стане първоначално спортен журналист. Днес той се занимава с актуални обществени проблеми.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.