Тези трикове ще улеснят значително пребиваването ви на плажа (I част)

0
321

Поне един от тях ще влезе в употреба

 

плажа
Поне един от тях ще влезе в употреба

Намираме се в най-летния месец – август, когато повечето хора отдъхват на плажа.

Мнозина свързват летния си отпуск с излежаването на плажа и вслушването в шума от морските вълни. За да бъде почивката ви още по-приятна обаче, ще ви запознаем с някои изпитани трикове, които ще улеснят значително пребиваването ви на плажа.

Песъчинки по краката
Няма никакво съмнение, че всички, които са били на плажа, са с песъчинки по краката. Знаете ли, че съществува един много лесен, изпитан трик, който ще ви избави от този проблем. За целта е нужно да изсипете малко бебешка пудра в кърпата и да обтриете краката си с нея. Е, проблемът е решен и вие ще си тръгнете от плажа, без неприятните песъчинки по краката.

Ключовете от колата
Може и някои от вас са влизали в басейна или морето с ключовете от колата в джоба на банския. Обикновено това се случва в първите дни от почивката ви, когато нямате търпение да се топнете във водата. Има една хитринка, с която можете да заобиколите този проблем. Съветът на препатилите, е за закрепите ключовете с помощта на клонче върху гумата на автомобила. По този начин те ще останат напълно скрити за недоброжелателите и няма да има от какво да се притеснявате.



Едва ли някой изгаря от желание да се докосне до памперса

Защита за ценните ви вещи
Можете да влезете спокойно в морето, без да се притеснявате за телефона и портфейла ви например. За целта ви е нужен чист памперс. Изцапайте го с малко пясък отвън, след което сложете ценностите си в него. Едва ли някой ще има желание да посегне към памперса.

Без главоболие
Никак не са малко хората, които биват измъчвани от главоболие през първите дни на морето, заради рязката смяна на климата. Можете да се избавите бързо и лесно от него. Нужно е само да запушите носа и устата си и да „надувате“ в продължение на 10-15 секунди.

Защитете телефона си от водата
Малцина са хората, които биха отишли на плажа, без да вземат телефона със себе си. Разбира се пясъкът и водата представляват сериозен проблем за тази техника. Е, не бързайте да се отчайвате. Не е нужно да се лишавате от телефона си или пък да го изхвърлите след плажа, защото се е намокрил или се е напълнил с пясък.

Трябва просто да си осигурите найлонов плик със закопчаване. Сложете телефона си в него и можете да сте напълно спокойни за сигурността му, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.