Йоанна Драгнева стана майка за първи път, Калин Сърменов е баща за трети

0
1041

Двама творци на българско изкуство получиха най-ценните подаръци в живота. Певицата Йоанна Драгнева стана майка за първи път, а актьорът Калин Сърменов е татко за трети

Честито на Калин Сърменов и на Йоанна Драгнева!

Лично Йоанна Драгнева сподели в социалните мрежи тази чудесна новина. Малката АннМари превърнала връзката на Йоанна и на нейния партньор в истинско семейство.

Малката кукла се появи на белия свят без проблеми, благодарение на д-р Велев, д-р Пантева и на техния екип.

Мама Йоанна и малката АннМари се чувстват прекрасно. И желаят час по-скоро да се приберат вкъщи.

И Калин Сърменов стана баща на момиченце. Така Милото вече е горд татко на три дъщери. За него това е третото дете. За втората му съпруга Боряна Пашева е второ.



Най-голямата дъщеря на Калин Сърменов се омъжи наскоро. Преди един месец Дария Сърменова стана съпруга на нейния дългогодишен приятел. Дария и първата съпруга на Калин Сърменов живеят от години в чужбина. Но решиха тук да направят сватбеното тържество.

Милото събра 200 души гости. Казват, че купонът бил на макс. Две обичани певици се погрижили тържеството да бъде незабравимо. Това са Милена и Нели Рангелова. За всеки вкус по нещо.

Втората дъщеря на Калин Сърменов е Димана. Двете момичета са кръстени на майката на актьора. Все още не са оповестили името на последното бебе. Възможно е то отново  да започва с буквата „Д“. Но може този път да уважат и тъщата.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.