Амулети от природата се грижат за вашето здраве и за вашия късмет

0
923

Не е нужно да връзвате червен конец на ръката

Всички амулети от природата притежават огромна сила Сн: ФБ

Или да си купувате друго средство за защита. Има амулети от природата, които са изключително полезни.

За да се предпазите от вредното електромагнитно поле на Земята или от радиацията, използвайте орехи.

Сложете два или три цели ореха с черупките в джобовете на своите дрехи. Те играят ролята на естествен щит против радиацията. Можете да пъхнете един два в своята дамска чанта.

Сложете в ъглите на стаите по един голям цял орех и така ще се чувствате защитени през цялата година.



Кестените също са чудесна защита. Народният лечител Петър Димков ги е определил като акумулатори на енергия. Те събират в себе си полезна слънчева светлина и енергия. Отдават я през цялата година.

Носете в джобовете си по един или два кестена. Те предпазват от лоши енергии, дори от уроки. Възвръщат вътрешното спокойствие. Ако се чувствате изморени или напрегнати, дръжте в ръка кестени. Бързо ще се успокоите.

Можете да сложите по два кестена в ъглите на стаите в дома ви. Те ще ви зареждат с положителна енергия като изсмукват негативната.

Жълъдите са символ на късмет, сила и благоденствие. Ако държите жълъди в дома си, никога няма да изпитате финансов недоимък. Носете един или два жълъда в дамската си чанта. На работното място сложете жълъди, за да привличат към вас положителна енергия и късмет.

Учениците могат да носят в своята чанта или раница един жълъд, един кестен и един орех. Тези естествени амулети от природата ще ги пазят от проблеми и ще им носят късмет в ученето.

Чесънът е древен амулет от природата против лоши енергии, уроки и негативни енергии.

Дръжте скилидки чесън в ъглите на дома си. Сложете до входната врата. Хора споделят, че за да се предпазят от зли сили са правили следното нещо. При ремонт на входната врата са наслагали чесън в замазката на пода. Всеки път, когато те или чужди хора прекрачат прага, чесънът изсмуква негативната енергия.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.