Последни новини за Стефан Данаилов от болницата

0
849

Вчера по спешност в болница беше приет актьорът Стефан Данаилов. Неговите колеги, студенти и фенове силно се притесниха какво се е случило с Ламбо

Стефан Данаилов ще бъде опериран и ще се оправи, гарантират лекарите

Днес от МБАЛ „Бургасмед“ съобщиха, че състоянието на големия български е стабилно.

Причината е счупена шийка на тазобедрената става. Стефан Данаилов е на почивка в Приморско. Усетил големи болки в областта на таза. Не можел да се движи. Повикал „Спешна помощ“.

Вчера е приет по спешност в болницата. Направените снимки показали какъв е проблемът.

Управителят на МБАЛ „Бургасмед“ д-р Стоил Апостолов каза пред репортер на Нова ТВ, че предстои операция. Но тя ще бъде извършена след няколко дни.



Стефан Данаилов ще бъде консултиран и от проф. Андрей Йотов, ортопед. Той работи в „Софиямед“ и е светило в операциите за смяна на тазобедрени стави.

След като медиите пуснаха съобщението вчера, че Стефан Данаилов е приет в болницата, двама души му се обадили на момента. Корнелия Нинова, лидер на БСП и Вежди Рашидов.

Вежди Рашидов коментира, че много се притеснил какво се е случило с Ламбо. Но по телефона звучал спокоен и оптимистично настроен. След разговора и Вежди Рашидов се успокоил.

Защото в началото си помислили да не е получил инфаркт или инсулт. Човек винаги си мисли за най-лошото.

Преди две седмици Стефан Данаилов гостува в откритото студио на БТВ на морето. Жени Марчева, Диана Любенова и Алекс Кръстева разговаряха с него. Той беше в отлично разположение на духа. Към тяхната компания се присъедини и голямата актриса Татяна Лололва.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.