Д-р Виолета Ботева: Лечението с енерготерапия е от древността до наши дни

0
1097

Д-р Виолета Ботева се занимава с енерготерапия. Тя използва Акашевите записи и по този начин е изключително полезна на своите пациенти

Д-р Виолета Ботева прилага енерготерапия за своите пациенти

Да лекуваш с помощта на енерготерапия съвсем не е лесна работа, научаваме от д-р Виолета Ботева.

Д-р Виолета Ботева е дипломиран медик от Медицинския университет  в Плевен. Осъзнава, че притежава силна енергия, която струи през ръцете й.

Като тя сама сподели преди време в предаването „Въпрос на гледна точка“ първо прави общ енергиен оглед на пациента – енергийна диагностика. По този начин тя установява как вибрират здравите органи.

След това вече лесно може да открие кой орган вибрира по различен начин от нормалния.



Заболяването на органите има различни степени – от начална до напреднала.

При енерготерапия се въздейства върху ДНК на органите и на душата. Това е т.нар. холистичен подход или още е ангелска терапия.

Само при енерготерапия се прави паралелно изследване на физическо и на ментално ниво.

Предимството на този метод на лечение е  че липсва болка, не се взема кръв, няма употреба на скалпел и други гадни преживявания, на които са подложени пациенти при конвенциолното лечение.

Тук е моментът да припомним на нашите читатели, че в Плевен се прилага лечение на много видове рак с помощта на ултразвук. Това е безоперативно лечение, при което в тялото на пациента влизат само ултразвуковите вълни през кожата, а не се налагат разрези.

Научете повече за уникалния метод ТУК.

Изгледайте видеото, за да чуете изключително интересни подробности от д-р Виолета Ботева за уникалния метод на лечение енерготерапия.

Силата на мисълта и силата на енергия са познати от древни времена. Не случайно тези духовни практики идват днес при нас от Индия, при положение, че Иисус Христос също е бил лечител, защото е притежавал уникални дарби.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.