Ето какво трябва да вземете на плажа, ако сте с деца

0
339

Изберете място близо до морето, за да може да си играе с мокрия пясък

 

деца
Изберете място близо до морето, за да може да си играе с мокрия пясък

След като в първата част на този материал ви запознахме как можете да улесните пребиваването си на плажа, ако сте с деца, е добре да знаете и какво трябва да вземете.

Истината е, че колкото и да се опитвате да редуцирате багажа си за плажа, ако сте с деца, най-добре е да приемете мисълта, че ще ходите с повече чанти.

Първото и най-важно нещо, което трябва да вземете със себе си, е голяма бутилка вода. В никакъв случай не допускайте детето да се дехидратира или да слънчаса.
Излишно е да споменаваме, че ви е нужна и храна. На плажа децата играят и огладняват. Поради тази причина е добре да имате поне някакъв плод в чантата си.

Към списъка с нужните вещи за плажа, ако сте с деца, включете и торбичка за боклук, лепенки, мокри кърпички и носни кърпички.
Освен това със сигурност ще ви е нужен резервен чифт дрехи или бански, както и отделни хавлии за подсушаване и за пясъка.



Не носете скъпи играчки, тъй като рискувате детето да ги загуби, друго дете да му ги счупи или пък да ги напълни с пясък и да ги развали.
Не забравяйте да вземете със себе си традиционните кофички, формички и надуваеми играчки за плажни приключения.

Не разваляйте досегашния режим на детето

Разбира се покрай всичкия този багаж, ако сте с деца на плажа, не бива да забравяте и за слънцезащитните мазила. Те също се нареждат сред едно от най-важните неща.
Винаги носете със себе си плажно мляко, спрей против изгаряне, както и други козметични продукти. Всички те задължително трябва да са специално за деца.

Истината е, че кожата на децата е много по-чувствителна и поради тази причина вашата слънцезащитна козметика не е подходяща за тях. Освен това задължително осигурете на детето си слънчеви очила и шапка. Тях трябва да носи задължително във времето, в което не е на сянка.

Ако не разполагате със собствен чадър, то задължително наемете такъв. Той ще ви е нужен, за да може детето да се скрие на сянка, след като се измори от игрите.

Освен всичко останало, когато сте с деца на плажа, е нужно да съобразите изцяло графика си с техния режим. В никакъв случай не стойте на плажа във времето между 11.30 и 16 ч.

Това е времето, в което слънцето е най-силно и опасно, а и детето се нуждае от почивка след игрите.
Не нарушавайте режима, с който малчуганът е свикнал. В противен случай ще срещнете сериозни трудности при завръщането у дома, пише rozali.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.