ТИР изгоря на автомагистралата, дете се удави

0
634

Натовареният ТИР пламнал в движение. Автомагистралата беше затворена в този район. Дете на 10 години се удави

ТИР-ът е изгорял на АМ „Струма“ Сн: БГНЕС

ТИР-ът бил натоварен със слама. Пътната драма се разиграла днес около 13:10 часа на АМ „Струма“ в района на Старо село, общ. Радомир.

Две пожарни пристигат от Радомир, за да гасят пожара. За съжаление изсъхналата слама горяла силно и пожарникарите не могли да я спасят. До 15:30 часа се издигал пушек от ТИР-а. За щастие водачът на камиона не е пострадал, писа Дарик.

Движението в отцепения участък на АМ „Струма“ се извършваше през Радомир и Перник. АПИ съобщи, че движението към Кулата е било възстановено в 16:26 часа.

Дете на 10 години се удави в Горна Оряховица в старата варница. В миналото в това съоръжение гасели вар, а сега се използва като басейн. Дълбочината му е около 2 метра.



Децата често ходят, за да се къпят в летните горещини. Едното от тях потънало и след това не изплувало отново. Хора подали сигнал на тел. 112. На мястото на инцидента пристигнали линейка, полиция и пожарна.

За да извадят тялото се наложило да източат басейна. След това то е изпратено за аутопсия в Съдебна медицина при МБАЛ – Велико Търново.

Полицията издирва собствениците на варницата.

Бабата и дядото, които се грижели за загиналото дете смятат, че то е било блъснато, за да падне във водата.

Затова днес през целия ден се провеждат оперативно-следствени мероприятия, за да са изясни трагичният случай.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.