МВР издирва под дърво и камък изчезналия Иван Йорданов

0
390

След като приятелите губят връзка с Иван Йорданов, те търсят съдействие от МВР. Полицията го обяви за общодържавно издирване

МВР издирва изчезналия Иван

Иван Йорданов е от Карнобат, но живее в столицата.

Той е на 28 години. На 24 август Иван бил на палатка с негови приятели край Варна в района на село Любен Каравелово.

Рано сутринта Иван вече не бил в палатката. Неговите приятели смятат, че е тръгнал някъде около 04 часа призори на 25 август.

Не си вдигал телефона. Те започнали сами да го издирват в гористата местност наоколо. Но от него нямало следа. След това подали молба до полицията.



На 25 август вечерта около 19:50 часа е обявен за общодържавно издирване.

Полицията предприема издирване с кучета в района на Аксаково. Издирването продължава. Повече от 40 души са ангажирани. Сред тях са полицаи, пожарникари, служители от горското стопанство и доброволци.

Иван Йорданов има слабо телосложение и е висок 180 см. Лицето му е продълговато, а очите са кафяви. Веждите са гъсти и тъмни. Косата му е кестенява и късо подстригана. Има брада като на снимката.

В деня на изчезването младият мъж носел маратонки и къси панталони. Облякъл синя тениска и зелено горнище.

От МВР търсят помощ от гражданите. Ако сте виждали Иван през последните два дни, оставете съобщение на тел. 112. Или посетете най-близкото поделение на МВР. Вашата анонимност е гарантирана.

Възможно е Иван все още да се намира в района на Варна. Но може отдавна да е поел в друга посока.

Ако смятате, че сте го видели в друга част от страната, не трябва да се притеснявате. Вашата информация може да е оскъдна, но за полицията може да се окаже безценна насока за бързото откриване на Иван Йорданов.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.